Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pasta med blåmuslinger, spinat og persille

Bedømmelse (4)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 net blåmuslinger

2 fed hvidløg

2 skalotteløg

1 stor håndfuld bredbladet persille

400 g spaghetti eller linguini

1 spsk. smør

1½ dl hvidvin

2 dl piskefløde

Salt og sort peber

250 g spinat

Om råvarerne

Gå muslingerne efter. Dem, der er åbne, skal kasseres. Skrub dem i koldt vand, og lad dem stå i en sigte. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Hak persillen fint. Kog pastaen al dente i godt saltet vand, og smelt imens smørret i en stor gryde. Kom skalotteløg og hvidløg i, og steg et par minutter. Tilsæt muslinger, og vend dem rundt i gryden. Hæld hvidvin og piskefløde i, og krydr med peber – vent med salt, da muslinger er salte i sig selv. Kom låg på, og lad muslingerne dampe i 5 min., til de har åbnet sig. Kom så spinaten i, og smag, om der mangler salt. Når spinaten er faldet sammen, hældes pastaen i og retten vendes sammen med persille.

 

Energi pr. person: 2976KJ/711Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9 g.
Kulhydrat: 20,5 g.
Fedt: 7 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Pasta med blåmuslinger, spinat og persille

Gå muslingerne efter. Dem, der er åbne, skal kasseres. Skrub dem i koldt vand, og lad dem stå i en sigte. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Hak persillen fint. Kog pastaen al dente i godt saltet vand, og smelt imens smørret i en stor gryde. Kom skalotteløg og hvidløg i, og steg et par minutter. Tilsæt muslinger, og vend dem rundt i gryden. Hæld hvidvin og piskefløde i, og krydr med peber – vent med salt, da muslinger er salte i sig selv. Kom låg på, og lad muslingerne dampe i 5 min., til de har åbnet sig. Kom så spinaten i, og smag, om der mangler salt. Når spinaten er faldet sammen, hældes pastaen i og retten vendes sammen med persille.

 

Energi pr. person: 2976KJ/711Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9 g.
Kulhydrat: 20,5 g.
Fedt: 7 g.