HjemOpskrifterParmesanpaneret kylling med grøntsagssauté

Parmesanpaneret kylling med grøntsagssauté

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g fintrevet parmigiano reggiano
  • 4 hele kyllingelår
  • 1 dl hvedemel
  • salt og sort peber
  • 1 dl mælk
  • 0.5 dl vindruekerneolie
  • 500 g kartofler
  • 2 grønne squash
  • 25 g smør
  • 1 bæger frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Pil skindet af kyllingen.

  • 2.
    Bland 50 g parmesan med hvedemel.

  • 3.
    Krydr med salt og peber.

  • 4.
    Vend kyllingen i mælk og melblanding og steg den i vindruekerneolie i ca. 10 min. pr. side.

  • 5.
    Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern og kog dem i saltet vand i ca. 15 min.

  • 6.
    Sigt vandet fra, men gem ½ kop af kogevandet.

  • 7.
    Skær squash i grove tern og hak basilikum groft.

  • 8.
    Smelt halvdelen af smørret i en gryde.

  • 9.
    Steg squash ved middel varme i et par minutter og tilsæt kartofler, kogevand, basilikum og resten af parmesanosten.

  • 10.
    Vend det sammen med resten af smørret til det tykner.

  • 11.
    Smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9256 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
781 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 20.7 %9.5 g
Kulhydrat: 23.9 %11.0 g
Fedt: 55.4 %11.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;