Parmesanpaneret kylling med grøntsagssauté

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 hele kyllingelår

75 g fintrevet parmesan

1 dl hvedemel

Salt og peber

1 dl mælk

½dl vindruekerneolie til stegning

500 g kartofler

2 squash

25 g smør

1 lille potte basilikum 

Sådan gør du

Pil skindet af kyllingen. Bland 50 g parmesan med hvedemel. Krydr med salt og peber. Vend kyllingen i mælk og melblanding og steg den i vindruekerneolie i ca. 10 min. pr. side. Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern og kog dem i saltet vand i ca. 15 min. Sigt vandet fra, men gem ½ kop af kogevandet. Skær squash i grove tern og hak basilikum groft. Smelt halvdelen af smørret i en gryde. Steg squash ved middel varme i et par minutter og tilsæt kartofler, kogevand, basilikum og resten af parmesanosten. Vend det sammen med resten af smørret til det tykner. Smag til med salt og peber.

 

 

Energi pr. person: 2200KJ/525Kcal.  

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 8,6 g.

Kulhydrat: 6,4 g.

Fedt: 6,2 g.