Parmaskinke med salvieristet græskar og parmesan

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Parmaskinke med salvieristet græskar og parmesan
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ butternut squash eller hokkaido-græskar

3 spsk. olivenolie

1 håndfuld salvieblade

salt og sort peber

2 pakker parmaskinke

25 g parmesan

2 spsk. balsamicoeddike

Sådan gør du

Skræl squash eller græskar, og skær det i grove tern. Vend det med 1 spsk. olivenolie, iturevne salvieblade og salt og peber. Læg det i ét lag i et ovnfast fad, og steg i ovnen ved 200°C i 15-20 min. Lad det køle lidt af. Anret parmaskinke på et fad, og kom det stegte græskar eller squash over. Drys med høvlet parmesan – brug for eksempel en kartoffelskræller. Dryp med resten af olivenolien og lidt balsamicoeddike.

 

Energi pr. pers: 709KJ/242Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 11,5 g.