Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Parmaskinke med salvieristet græskar og parmesan

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

½ butternut squash eller hokkaido-græskar

3 spsk. olivenolie

1 håndfuld salvieblade

salt og sort peber

2 pakker parmaskinke

25 g parmesan

2 spsk. balsamicoeddike

Om råvarerne

Skræl squash eller græskar, og skær det i grove tern. Vend det med 1 spsk. olivenolie, iturevne salvieblade og salt og peber. Læg det i ét lag i et ovnfast fad, og steg i ovnen ved 200°C i 15-20 min. Lad det køle lidt af. Anret parmaskinke på et fad, og kom det stegte græskar eller squash over. Drys med høvlet parmesan – brug for eksempel en kartoffelskræller. Dryp med resten af olivenolien og lidt balsamicoeddike.

 

Energi pr. pers: 709KJ/242Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 11,5 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Parmaskinke med salvieristet græskar og parmesan

Skræl squash eller græskar, og skær det i grove tern. Vend det med 1 spsk. olivenolie, iturevne salvieblade og salt og peber. Læg det i ét lag i et ovnfast fad, og steg i ovnen ved 200°C i 15-20 min. Lad det køle lidt af. Anret parmaskinke på et fad, og kom det stegte græskar eller squash over. Drys med høvlet parmesan – brug for eksempel en kartoffelskræller. Dryp med resten af olivenolien og lidt balsamicoeddike.

 

Energi pr. pers: 709KJ/242Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 11,5 g.