HjemOpskrifterParmaskinke med salvieristet græskar og parmesan

Parmaskinke med salvieristet græskar og parmesan

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 spsk olivenolie
  • 0.5 butternut squash eller hokkaido-græskar
  • 1 håndfuld frisk salvie
  • salt og sort peber
  • 2 pakker parmaskinke
  • 25 g parmesanost
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl squash eller græskar, og skær det i grove tern.

  • 2.
    Vend det med 1 spsk. olivenolie, iturevne salvieblade og salt og peber.

  • 3.
    Læg det i ét lag i et ovnfast fad, og steg i ovnen ved 200°C i 15-20 min.

  • 4.
    Lad det køle lidt af.

  • 5.
    Anret parmaskinke på et fad, og kom det stegte græskar eller squash over.

  • 6.
    Drys med høvlet parmesan – brug for eksempel en kartoffelskræller.

  • 7.
    Dryp med resten af olivenolien og lidt balsamicoeddike.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3721 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 25.4 %7.7 g
Kulhydrat: 11.9 %3.6 g
Fedt: 62.7 %8.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;