4 personer
½ butternut squash eller hokkaido-græskar
3 spsk. olivenolie
1 håndfuld salvieblade
salt og sort peber
2 pakker parmaskinke
25 g parmesan
2 spsk. balsamicoeddike
Skræl squash eller græskar, og skær det i grove tern. Vend det med 1 spsk. olivenolie, iturevne salvieblade og salt og peber. Læg det i ét lag i et ovnfast fad, og steg i ovnen ved 200°C i 15-20 min. Lad det køle lidt af. Anret parmaskinke på et fad, og kom det stegte græskar eller squash over. Drys med høvlet parmesan – brug for eksempel en kartoffelskræller. Dryp med resten af olivenolien og lidt balsamicoeddike.
Energi pr. pers: 709KJ/242Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 11,5 g.