HjemOpskrifterPaprikabagt filet i bulgur & grønt

Paprikabagt filet i bulgur & grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g grov bulgur
  • 2 kyllingefileter
  • 2 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 5 gulerødder
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk tørret oregano
  • olie
  • salt & sort peber
  • 0.5 dl friskpresset citronsaft
  • 100 g Puck® salatost tern i olie
  • mynteblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog bulguren som anvist.

  • 2.
    Læg filet­erne i et olivenoliepenslet ovnfast fad.

  • 3.
    Skær rødløget i både, peberfrugt i grove tern og skræl gulerødderne.

  • 4.
    Halver gulerødderne på langs og læg dem i fadet sammen med rødløg og peberfrugt.

  • 5.
    Krydr primært kyllingen med paprika og oregano.

  • 6.
    Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Sæt fadet i ovnen ved 210°C i ca. 20 min. til kødet er stegt og skindet sprødt og gyldent.

  • 8.
    Læg kødet til side og bland de bagte grønsager med bulgur og citronsaft.

  • 9.
    Drys med feta brækket i mindre stykker samt mynte og servér den lune salat med kyllingen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5913 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
485 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 25 %7.1 g
Kulhydrat: 34.2 %9.8 g
Fedt: 40.8 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;