HjemOpskrifterPanna cotta med kirsebær og marcipanbaguettes

Panna cotta med kirsebær og marcipanbaguettes

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 blade husblas
  • 4 dl Arla Karolines Køkken® økologisk Piskefløde 38%
  • 50 g sødemiddel
  • 1 vaniljestang
  • 75 g sukkerfri marcipan
  • 50 g sukkerfri mørk chokolade
  • 150 g sukkerfri kirsebærsauce

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom fløden i en gryde og varm dem langsomt op til kogepunktet – pas på det ikke koger over.

  • 2.
    Læg imens husblas i blød i en skål med koldt vand.

  • 3.
    Kom Perfect Multisød og kornene fra vaniljen i gryden og lad det simre et par minutter og tag gryden af varmen.

  • 4.
    Vrid overskydende vand af den opblødte husblas og smelt den ud i flødeblandingen.

  • 5.
    Hæld den i 4 portionsglas og lad den køle af natten over i køleskabet, så den sætter sig.

  • 6.
    Del marcipanen i 4 stykker og tril den til 4 små baguettes.

  • 7.
    Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 10 min ved 190°C.

  • 8.
    Lad dem køle af og pynt dem med smeltet chokolade.

  • 9.
    Server sammen med panna cotta og kirsebærsauce.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10242 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1393 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 4.1 %3.3 g
Kulhydrat: 29.5 %24.1 g
Fedt: 66.4 %25.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;