Panna cotta med kirsebær og marcipanbaguettes

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 dl piskefløde
3 blade husblas
50 g Perfect Multisød
1 stang vanilje
75 g sukkerfri marcipan uden tilsat sukker
50 g mørk chokolade uden tilsat sukker
150 g kirsebærsauce uden tilsat sukker

Sådan gør du

Kom fløden i en gryde og varm dem langsomt op til kogepunktet – pas på det ikke koger over. Læg imens husblas i blød i en skål med koldt vand. Kom Perfect Multisød og kornene fra vaniljen i gryden og lad det simre et par minutter og tag gryden af varmen. Vrid overskydende vand af den opblødte husblas og smelt den ud i flødeblandingen. Hæld den i 4 portionsglas og lad den køle af natten over i køleskabet, så den sætter sig.

Del marcipanen i 4 stykker og tril den til 4 små baguettes. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 10 min ved 190°C. Lad dem køle af og pynt dem med smeltet chokolade. Server sammen med panna cotta og kirsebærsauce.

 

Energi pr. person: 2123KJ/507Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,1 g.
Kulhydrat: 3,3 g.
Fedt: 28,9 g.