Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Panna cotta med kirsebær og marcipanbaguettes
Panna cotta med kirsebær og marcipanbaguettes
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 blade husblas
4 dl Karolines Køkken® økologisk Piskefløde 38%
50 g sødemiddel
1 vaniljestang
75 g sukkerfri marcipan
50 g sukkerfri mørk chokolade
150 g sukkerfri kirsebærsauce
SÅDAN GØR DU
1.
Kom fløden i en gryde og varm dem langsomt op til kogepunktet – pas på det ikke koger over.
2.
Læg imens husblas i blød i en skål med koldt vand.
3.
Kom Perfect Multisød og kornene fra vaniljen i gryden og lad det simre et par minutter og tag gryden af varmen.
4.
Vrid overskydende vand af den opblødte husblas og smelt den ud i flødeblandingen.
5.
Hæld den i 4 portionsglas og lad den køle af natten over i køleskabet, så den sætter sig.
6.
Del marcipanen i 4 stykker og tril den til 4 små baguettes.
7.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 10 min ved 190°C.
8.
Lad dem køle af og pynt dem med smeltet chokolade.
9.
Server sammen med panna cotta og kirsebærsauce.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10201 kj / 2438 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1388 kj / 332 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
3.5 %
2.9 g
Kulhydrat:
32.5 %
26.6 g
Fedt:
64 %
24.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;