Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Paneret torsk med brændt kål og græskarkerner
Paneret torsk med brændt kål og græskarkerner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æg
800 g torskefileter
100 g rasp
25 g sesamfrø
10 g hakket kruspersille
25 g smør
1 spsk olie
brændt kål:
1 spidskål i grove stykker
2 spsk friskpresset citronsaft
40 g saltede græskarkerner
2 dl dildkviste
50 g tørrede tranebær
SÅDAN GØR DU
1.
Befri torsk for skind og ben, lav 4 portionsstykker.
2.
Pisk æg i en skål med en gaffel.
3.
Kom rasp, sesamfrø, hakket persille og salt i en skål.
4.
Vend et torskestykke i æggeblandingen og derefter i raspblandingen.
5.
Kom de 4 stykker på en tallerken.
6.
Varm en pande op med smør og olie lad smørret bruse op.
7.
Steg de 4 stykker paneret torsk på panden ved medium varme i 5 minutter på hver side.
8.
Skal kun vendes 1 gang.
9.
Varm en anden pande op til meget varm.
10.
Brun og rist spidskål til det er lidt ”brændt”.
11.
Smag til med citronsaft, kværnet sort peber, ristede saltede græskarkerner, dild kviste og soltørrede tranebær.
12.
Server til paneret torsk.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10190 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
549 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
30.6 %
9.9 g
Kulhydrat:
24.4 %
7.9 g
Fedt:
45 %
6.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;