HjemOpskrifterPaneret torsk med brændt kål og græskarkerner

Paneret torsk med brændt kål og græskarkerner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 æg
  • 800 g torskefileter
  • 100 g rasp
  • 25 g sesamfrø
  • 10 g hakket kruspersille
  • 25 g smør
  • 1 spsk olie
brændt kål:
  • 1 spidskål i grove stykker
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 40 g saltede græskarkerner
  • 2 dl dildkviste
  • 50 g tørrede tranebær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Befri torsk for skind og ben, lav 4 portionsstykker.

  • 2.
    Pisk æg i en skål med en gaffel.

  • 3.
    Kom rasp, sesamfrø, hakket persille og salt i en skål.

  • 4.
    Vend et torskestykke i æggeblandingen og derefter i raspblandingen.

  • 5.
    Kom de 4 stykker på en tallerken.

  • 6.
    Varm en pande op med smør og olie lad smørret bruse op.

  • 7.
    Steg de 4 stykker paneret torsk på panden ved medium varme i 5 minutter på hver side.

  • 8.
    Skal kun vendes 1 gang.

  • 9.
    Varm en anden pande op til meget varm.

  • 10.
    Brun og rist spidskål til det er lidt ”brændt”.

  • 11.
    Smag til med citronsaft, kværnet sort peber, ristede saltede græskarkerner, dild kviste og soltørrede tranebær.

  • 12.
    Server til paneret torsk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10190 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
549 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 30.6 %9.9 g
Kulhydrat: 24.4 %7.9 g
Fedt: 45 %6.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;