Paneret rødspættefilet med let remoulade

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Paneret roedspaettefilet
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g rødspættefilet
Salt
1 æg
100 g hvedemel
150 g rasp
25 g smør
100 g pickles
100 g skyr

Sådan gør du

Del hver rødspættefilet i to på langs. Krydr fisken med lidt salt. Pisk ægget i en dyb tallerken og kom også mel og rasp i hver sin tallerken. Dyp først fisken i mel, derefter æg og til sidst rasp. Steg fisken i smør, 2 min. pr. side. Rør pickles sammen med skyr
til en remoulade og server til fisken.

Energifordeling pr. person:
859KJ/205Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 12,3 g.
Kulhydrat: 15,1 g.
Fedt: 3,7 g.