Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Paneret rødspættefilet med let remoulade
Paneret rødspættefilet med let remoulade
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
fint salt
250 g rødspættefileter
1 æg
100 g hvedemel
150 g rasp
25 g smør
100 g syltede drueagurker (pickles)
1 dl Cheasy® skyr naturel
SÅDAN GØR DU
1.
Del hver rødspættefilet i to på langs.
2.
Krydr fisken med lidt salt.
3.
Pisk ægget i en dyb tallerken og kom også mel og rasp i hver sin tallerken.
4.
Dyp først fisken i mel, derefter æg og til sidst rasp.
5.
Steg fisken i smør, 2 min. pr. side.
6.
Rør pickles sammen med skyr til en remoulade og server til fisken.
Madpakke
Tilbehør
Frokost
Fisk og skaldyr
Pålæg
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6538 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
841 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
30 %
14.9 g
Kulhydrat:
46 %
22.8 g
Fedt:
24 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;