HjemOpskrifterPaneret rødspættefilet med let remoulade

Paneret rødspættefilet med let remoulade

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • fint salt
  • 250 g rødspættefileter
  • 1 æg
  • 100 g hvedemel
  • 150 g rasp
  • 25 g smør
  • 100 g syltede drueagurker (pickles)
  • 1 dl Cheasy® skyr naturel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del hver rødspættefilet i to på langs.

  • 2.
    Krydr fisken med lidt salt.

  • 3.
    Pisk ægget i en dyb tallerken og kom også mel og rasp i hver sin tallerken.

  • 4.
    Dyp først fisken i mel, derefter æg og til sidst rasp.

  • 5.
    Steg fisken i smør, 2 min. pr. side.

  • 6.
    Rør pickles sammen med skyr til en remoulade og server til fisken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6538 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
841 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 30 %14.9 g
Kulhydrat: 46 %22.8 g
Fedt: 24 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;