HjemOpskrifterPandekager med bærkompot og yoghurt

Pandekager med bærkompot og yoghurt

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

pandekager:
  • 3 æg
  • 50 g ren, rå marcipan
  • 124 g sukker
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 165 g hvedemel
  • 2 dl letmælk
bærkompat:
  • 200 g frosne skovbær
  • 124 g sukker
græsk yoghurt creme:
  • 3 dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ dl friskpresset appelsinsaft

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Riv marcipanen og pisk den sammen med æg, sukker, salt, kanel og kardemomme.

  • 2.
    Tilsæt mælk og mel og pisk det til en ensartet konsistens.

  • 3.
    Lad det hvile i en ½ time.

  • 4.
    Kom de frosne bær i en lille gryde, tilsæt sukker og lad det simre i 15 min, til sukkeret er opløst.

  • 5.
    Kom det i glas og afkøl.

  • 6.
    Bland græsk yoghurt med vanilje pulver og appelsin saft.

  • 7.
    Kom lidt smør på en pande og steg små brunch pandekager, ca. 20 stk., til de er gyldne på begge sider.

  • 8.
    Server brunchpandekagerne med bær kompot og yoghurt creme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9080 kj / 2170 kcal
Næringsindhold pr. 100g
724 kj / 173 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 12.9 %5.5 g
Kulhydrat: 63.3 %27.0 g
Fedt: 23.8 %4.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;