Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pandebrød med spicy kyllingekødboller
Pandebrød med spicy kyllingekødboller
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
pandebrød:
2 dl let mælk
50 g smør
0.5 tsk salt
300 g hvedemel
1 spsk olivenolie til stegning:
spicy kyllingekødboller:
1 rød chilipeber
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
400 g hakket kyllingekød
1 æg
1 spsk tørret oregano
1 tsk hel spidskommen
1 spsk frisk rosmarin
friskkværnet peber
groft salt
smagsneutral olie til stegning
Sådan gør du
1.
Varm mælk og smør op i en gryde til smørret er smeltet.
2.
Bland mælkeblandingen med salt og mel (gem ½ dl mel til senere).
3.
Ælt dejen sammen på et meldrysset bord og tilsæt mere af det gemte mel, hvis dejen er for klistret.
4.
Dæk dejen med film og lad den hvile på køl i 30 minutter.
5.
Del dejen i 4 stykker, form dejstykkerne som kugler og rul dem ud på et meldrysset bord, ca. 20 cm i diameter.
6.
Varm olivenolie op på en pande og bag brødene ét ad gangen ved jævn varme i ca. 3 minutter på hver side.
7.
Hold brødene lune under et viskestykke.
8.
Hak chili, skalotteløg og hvidløg fint og rør det sammen med kyllingekød, æg og krydderier.
9.
Lad farsen hvile på køl i 30 minutter.
10.
Form og steg efterfølgende kødboller i olie på en pande i ca. 6-8 minutter til de er gennemstegte.
11.
Serveringsforslag: Fold og fyld pandebrødene med kyllingekødboller og dit yndlingsfyld, fx hjertesalat, rødløg, tomater og ristede sesamfrø.
12.
Server med tzatziki.
Madpakke
Hovedret
Fjerkræ
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9066 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
829 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
23.9 %
11.6 g
Kulhydrat:
44.1 %
21.5 g
Fedt:
32 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;