Pakker med hele flåede rødspætter og urter

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
pakker_med_hele_flaaede_roedspaetter_og_urter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Pakker med hele flået rødspætter:

4 stk. hele flåede rødspætter

1 usprøjtet citron i skiver

1 løg i skiver

80 g smør, saltet

1 dl persille

20 g kørvel

Salt og kværnet fempeber

Bagepapir

 

Grøntsagspakker:

200 g spidskål i mindre stykker

400 g let kogt kartoffel i halve

200 g gulerod, i skiver

2 små rødløg

1 tsk. salt og kværnet peber

80 g smør, saltet

Bagepapir

Sådan gør du

Rødspættepakker:

Rens rødspætter og dup dem tørre.

Placer 4 stykker bagepapir på køkken bordet. Kom citronskiver og løgringe på.

Placer hele rødspætter på og fordel smør, persille, kørvel, salt og fempeber ovenpå rødspætten.  Pak den sammen omkring fisken.

Grøntsagspakker:

Vend spidskål, let kogte halve kartofler, gulerod og rødløg i en skål. Krydr med salt og peber.

Fordel grøntsager på 4 stykker bagepapir og fordel smør på toppen. Luk pakkerne godt sammen.

Fordel fiskepakker og grøntsagspakker på 2 bageplader. Giv dem 25 min ved 200 grader° varmeluft.

Server pakken med den hele fisk og server grøntsags pakker til.

 

Energi pr. person:  2303 Kj/  548 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Kulhydrat: 6,4 g.
Fedt: 7,4 g.