Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pakker med hele flåede rødspætter og urter
Pakker med hele flåede rødspætter og urter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 citron (usprøjtet) i skiver
4 flåede rødspætter
1 løg i skiver
80 g smør
1 dl kruspersille
20 g frisk kørvel
salt & friskkværnet peber
grønsagspakker:
200 g spidskål i mindre stykker
400 g letkogte kartofler i halve
200 g gulerødder i skiver
2 rødløg
salt & friskkværnet peber
80 g smør
Sådan gør du
1.
Rens rødspætter og dup dem tørre.
2.
Placer 4 stykker bagepapir på køkken bordet.
3.
Kom citronskiver og løgringe på.
4.
Placer hele rødspætter på og fordel smør, persille, kørvel, salt og fempeber ovenpå rødspætten.
5.
Pak den sammen omkring fisken.
6.
Grøntsagspakker: Vend spidskål, let kogte halve kartofler, gulerod og rødløg i en skål.
7.
Krydr med salt og peber.
8.
Fordel grøntsager på 4 stykker bagepapir og fordel smør på toppen.
9.
Luk pakkerne godt sammen.
10.
Fordel fiskepakker og grøntsagspakker på 2 bageplader.
11.
Giv dem 25 min ved 200 grader° varmeluft.
12.
Server pakken med den hele fisk og server grøntsags pakker til.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10843 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
31.1 %
8.4 g
Kulhydrat:
18.4 %
5.0 g
Fedt:
50.5 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;