HjemOpskrifterPakker med hele flåede rødspætter og urter

Pakker med hele flåede rødspætter og urter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 citron (usprøjtet) i skiver
  • 4 flåede rødspætter
  • 1 løg i skiver
  • 80 g smør
  • 1 dl kruspersille
  • 20 g frisk kørvel
  • salt & friskkværnet peber
grønsagspakker:
  • 200 g spidskål i mindre stykker
  • 400 g letkogte kartofler i halve
  • 200 g gulerødder i skiver
  • 2 rødløg
  • salt & friskkværnet peber
  • 80 g smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens rødspætter og dup dem tørre.

  • 2.
    Placer 4 stykker bagepapir på køkken bordet.

  • 3.
    Kom citronskiver og løgringe på.

  • 4.
    Placer hele rødspætter på og fordel smør, persille, kørvel, salt og fempeber ovenpå rødspætten.

  • 5.
    Pak den sammen omkring fisken.

  • 6.
    Grøntsagspakker: Vend spidskål, let kogte halve kartofler, gulerod og rødløg i en skål.

  • 7.
    Krydr med salt og peber.

  • 8.
    Fordel grøntsager på 4 stykker bagepapir og fordel smør på toppen.

  • 9.
    Luk pakkerne godt sammen.

  • 10.
    Fordel fiskepakker og grøntsagspakker på 2 bageplader.

  • 11.
    Giv dem 25 min ved 200 grader° varmeluft.

  • 12.
    Server pakken med den hele fisk og server grøntsags pakker til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10843 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 31.1 %8.4 g
Kulhydrat: 18.4 %5.0 g
Fedt: 50.5 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;