4 personer
Pakker med hele flået rødspætter:
4 stk. hele flåede rødspætter
1 usprøjtet citron i skiver
1 løg i skiver
80 g smør, saltet
1 dl persille
20 g kørvel
Salt og kværnet fempeber
Bagepapir
Grøntsagspakker:
200 g spidskål i mindre stykker
400 g let kogt kartoffel i halve
200 g gulerod, i skiver
2 små rødløg
1 tsk. salt og kværnet peber
80 g smør, saltet
Bagepapir
Rødspættepakker:
Rens rødspætter og dup dem tørre.
Placer 4 stykker bagepapir på køkken bordet. Kom citronskiver og løgringe på.
Placer hele rødspætter på og fordel smør, persille, kørvel, salt og fempeber ovenpå rødspætten. Pak den sammen omkring fisken.
Grøntsagspakker:
Vend spidskål, let kogte halve kartofler, gulerod og rødløg i en skål. Krydr med salt og peber.
Fordel grøntsager på 4 stykker bagepapir og fordel smør på toppen. Luk pakkerne godt sammen.
Fordel fiskepakker og grøntsagspakker på 2 bageplader. Giv dem 25 min ved 200 grader° varmeluft.
Server pakken med den hele fisk og server grøntsags pakker til.
Energi pr. person: 2303 Kj/ 548 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Kulhydrat: 6,4 g.
Fedt: 7,4 g.