Pakker med hele flåede rødspætter og urter

30-60 min
4 personer

Ingredienser

Pakker med hele flået rødspætter:

4 stk. hele flåede rødspætter

1 usprøjtet citron i skiver

1 løg i skiver

80 g smør, saltet

1 dl persille

20 g kørvel

salt og kværnet fempeber

bagepapir

 

Grøntsags pakker:

200 g spidskål i mindre stykker

400 g let kogt kartoffel i halve

200 g gulerod, i skiver

2 små rødløg

1 tsk. salt og kværnet peber

80 g smør, saltet

Bagepapir

Rødspættepakker:

Rens rødspætter og dup dem tørre.

Placer 4 stykker bagepapir på køkken bordet. Kom citronskiver og løgringe på.

Placer hele rødspætter på og fordel smør, persille, kørvel, salt og fempeber ovenpå rødspætten.  Pak den sammen omkring fisken.

Grøntsags pakker:

Vend spidskål, let kogte halve kartofler, gulerod og rødløg i en skål. Krydr med salt og peber.

Fordel grøntsager på 4 stykker bagepapir og fordel smør på toppen. Luk pakkerne godt sammen.

 

Fordel fiskepakker og grøntsagspakker på 2 bageplader.

Giv dem 25 min ved 200 grader° varmeluft.

Server pakken med den hele fisk og server grøntsags pakker til.

 

 

Energi pr. person:  2303 Kj/  548 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Kulhydrat: 6,4 g.

Fedt: 7,4 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
pakker_med_hele_flaaede_roedspaetter_og_urter

Rødspættepakker:

Rens rødspætter og dup dem tørre.

Placer 4 stykker bagepapir på køkken bordet. Kom citronskiver og løgringe på.

Placer hele rødspætter på og fordel smør, persille, kørvel, salt og fempeber ovenpå rødspætten.  Pak den sammen omkring fisken.

Grøntsags pakker:

Vend spidskål, let kogte halve kartofler, gulerod og rødløg i en skål. Krydr med salt og peber.

Fordel grøntsager på 4 stykker bagepapir og fordel smør på toppen. Luk pakkerne godt sammen.

 

Fordel fiskepakker og grøntsagspakker på 2 bageplader.

Giv dem 25 min ved 200 grader° varmeluft.

Server pakken med den hele fisk og server grøntsags pakker til.

 

 

Energi pr. person:  2303 Kj/  548 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g.
Kulhydrat: 6,4 g.

Fedt: 7,4 g.