HjemOpskrifterPaella med kylling, vannamei-rejer, friske bønner og persille

Paella med kylling, vannamei-rejer, friske bønner og persille

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 dl arborio ris
  • 0.5 g safran
  • 1.5 dl hvidvin
  • 8 dl vand
  • 1 tern hønsebouillon
  • 500 g kyllingebryst
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g haricots verts
  • 150 g vannamei- rejer
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk friskkværnet peber
  • 1 citron
  • 1 dl kruspersille

Sådan gør du

  • 1.
    Hak hvidløg og løg, og brun det godt af i en stor, dyb pande med lidt olivenolie.

  • 2.
    Kom arborio-ris, safran og hvidvin på panden, og lad det hele simre i ca. 5 minutter.

  • 3.
    Tilsæt vand og bouillonterningen og lad retten simre i yderligere 25-30 minutter.

  • 4.
    Skær kyllingen i mundrette stykker, og skær peberfrugten i både.

  • 5.
    Brun kyllingen på en ny pande i lidt olivenolie, og tilsæt peberfrugt, haricots verts og vannamei-rejer.

  • 6.
    Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

  • 7.
    Bland kylling, peberfrugt, haricots verts og rejer sammen med risblandingen.

  • 8.
    Skær citron i både og hak persillen groft.

  • 9.
    Pynt paella med persille, og servér med citronbåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8612 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
356 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 32.6 %6.8 g
Kulhydrat: 45.6 %9.6 g
Fedt: 16.8 %1.6 g
Alkohol: 5 %0.6 g
;