HjemOpskrifterPad thai med rejer og æg

Pad thai med rejer og æg

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • saft fra 1 limefrugt
  • 200 g tørrede risnudler
  • 1 spsk stærk chilisauce
  • 3 spsk fiskesauce
  • 2 spsk brun farin
  • 2 bananskalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 250 g pillede rå tigerrejer
  • 3 æg
  • 1 bakke bønnespire
  • 50 g peanuts
  • 2 forårsløg
tilbehør:
  • frisk koriander
  • frisk chili
  • limefrugt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg nudlerne i blød i koldt vand efter pakkens anvisning.

  • 2.
    Bland limesaft med chilisauce, fishsauce og brun farin.

  • 3.
    Skær løg i tynde skiver og hak hvidløg og ingefær fint.

  • 4.
    Varm olien i en wok og kom rejer i sammen med løg og steg i 2 min.

  • 5.
    Tilsæt hvidløg og ingefær og vend det rundt.

  • 6.
    Sigt vandet fra nudlerne og kom dem i wokken sammen med saucen.

  • 7.
    Bland det sammen og flyt det ud i siden af wokken.

  • 8.
    Pisk æggene sammen og steg dem hurtigt i bunden af wokken.

  • 9.
    Bland så nudler og rejer sammen med det og tilsæt bønnespirer og grofthakkede peanuts.

  • 10.
    Vend til sidst strimlede forårsløg i og servér med koriander, chili og lime.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7902 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
741 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 20.2 %8.8 g
Kulhydrat: 44.8 %19.5 g
Fedt: 35 %7.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;