HjemOpskrifterPåskesmåkager med glasur

Påskesmåkager med glasur

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 175 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 1.5 tsk vaniljepasta
  • 1 tsk bagepulver
  • 400 g hvedemel
  • 300 g flormelis
  • 300 g pasteuriseret æggehvider
  • pastafarve

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør smør sammen med sukker, og tilsæt æggene et ad gangen.

  • 2.
    Tilsæt vanilje og hvedemel, og ælt dejen let sammen.

  • 3.
    Pak dejen ind i plastfolie, og lad den hvile i køleskabet i 30 min.

  • 4.
    Del dejen i to stykker.

  • 5.
    Rul et stykke ud til ca. 0,3 cm tykkelse på et let meldrysset bord, og brug udstikkere til at stikke småkager ud.

  • 6.
    Dyp udstikkerne i mel, så dejen ikke klistrer fast.

  • 7.
    Læg kagerne på bageplader med bagepapir, og bag dem ved 180°C i 8-10 min.

  • 8.
    Lad kagerne køle af på en rist.

  • 9.
    Rør glasur sammen af flormelis og æggehvide, og brug konditorfarve til at farve glasuren.

  • 10.
    Pynt kagerne med glasur.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20777 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1391 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 6.4 %5.2 g
Kulhydrat: 65.1 %53.3 g
Fedt: 28.5 %10.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;