Påskesalat med agurker og quinoa

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


150 g quinoa rå, lys

1 agurk, skrællet i halve måner

1 bdt. ramsløg, finthakket

1 bakke Napolitana Grande salatblanding

1 granatæble

1 dl mynte, hakket

1 dl basilikum, hakket

1 dl græskarkerner



Dressing:

3 spsk. citronsaft

2 tsk. honning

½ dl olivenolie

salt og kværnet peber



Pynt:

Mynteblade og granat­æblekerner.

Sådan gør du

Kog quinoa efter forskriften og lad det køle af. Skræl og halver agurk og fjern kerner med en ske, skær skiver så det ligner halvmåner. Halvér granatæble og bank på ­oversiden med en træske i en skål, så alle kerner falder ned i skålen. Rist græskarkerner på en pande ­ ved medium varme til de begynder
at springe lidt på panden. Ryst alle ingredienser sammen til dressingen i en meljævner.

Anret alle ingredienser på et fladt fad og vend dressingen rundt. Pynt med ekstra mynteblade og granatæblekerner.