HjemOpskrifterPåskesalat med agurker og quinoa

Påskesalat med agurker og quinoa

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g lys quinoa
  • 1 agurk, skrællet i halve måner
  • 1 bundt ramsløg, finthakket
  • 1 1 bakke blandet salat
  • 1 granatæble
  • 1 dl mynte , finthakket
  • 1 dl frisk basilikum, hakket
  • 1 dl græskarkerner
    Dressing:
    • 3 spsk friskpresset citronsaft
    • 2 tsk honning
    • 0.5 dl olivenolie
    • salt og friskkværnet peber
      Pynt:
      • mynteblade
      • granatæblekerne

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Kog quinoa efter forskriften og lad det køle af.

      • 2.
        Skræl og halver agurk og fjern kerner med en ske, skær skiver så det ligner halvmåner.

      • 3.
        Halvér granatæble og bank på ­oversiden med en træske i en skål, så alle kerner falder ned i skålen.

      • 4.
        Rist græskarkerner på en pande ­ ved medium varme til de begynder at springe lidt på panden.

      • 5.
        Ryst alle ingredienser sammen til dressingen i en meljævner.

      • 6.
        Anret alle ingredienser på et fladt fad og vend dressingen rundt.

      • 7.
        Pynt med ekstra mynteblade og granatæblekerner.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      5816 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      652 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 3.9 g
      Protein: 13 %5.0 g
      Kulhydrat: 34.6 %13.3 g
      Fedt: 52.4 %9.2 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;