Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Påskesalat med agurker og quinoa

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

150 g quinoa rå, lys
1 agurk, skrællet i halve måner
1 bdt. ramsløg, finthakket
1 bakke Napolitana Grande salatblanding
1 granatæble
1 dl mynte, hakket
1 dl basilikum, hakket
1 dl græskarkerner
Dressing:
3 spsk. citronsaft
2 tsk. honning
½ dl olivenolie
salt og kværnet peber
Pynt:
Mynteblade og granat­æblekerner.
Om råvarerne

Kog quinoa efter forskriften og lad det køle af. Skræl og halver agurk og fjern kerner med en ske, skær skiver så det ligner halvmåner. Halvér granatæble og bank på ­oversiden med en træske i en skål, så alle kerner falder ned i skålen. Rist græskarkerner på en pande ­ ved medium varme til de begynder
at springe lidt på panden. Ryst alle ingredienser sammen til dressingen i en meljævner.

Anret alle ingredienser på et fladt fad og vend dressingen rundt. Pynt med ekstra mynteblade og granatæblekerner.
 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Kog quinoa efter forskriften og lad det køle af. Skræl og halver agurk og fjern kerner med en ske, skær skiver så det ligner halvmåner. Halvér granatæble og bank på ­oversiden med en træske i en skål, så alle kerner falder ned i skålen. Rist græskarkerner på en pande ­ ved medium varme til de begynder
at springe lidt på panden. Ryst alle ingredienser sammen til dressingen i en meljævner.

Anret alle ingredienser på et fladt fad og vend dressingen rundt. Pynt med ekstra mynteblade og granatæblekerner.