Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Påskefarvede æg

Bedømmelse (4)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 stk. hvide æg

2 spsk. stødt gurkemeje

1 liter vand

2 spsk. lager eddike

Kog æggene til de er hårdkogte ca. 10 min. og køl dem derefter af i koldt vand.

Kom gurkemeje i en gryde med vand og kog i 10-15 min. Hæld det farvede vand i en beholder, tilsæt eddike.

Kom æggene i glasset med farvet vand og lad dem trække til de har den ønskede farve. Det tager mellem 45 min. og 2 timer.

Æggene skal spises samme dag. Ellers kan de opbevares i køleskabet og bruges til pynt på påskebordet.

 

Forslag til andre farver:

300 g. rødkål - giver blå farve

100 g. spinat, 1 spsk. gurkemeje og 50 g. blåbær - giver grøn farve

300 g. rødbede - giver rød farve

 

Energi pr. stk.:  356 Kj/  85 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,5 g.
Kulhydrat: 1,0 g.

Fedt: 10,0 g. 

 

Se trin-for-trin video

Kog æggene til de er hårdkogte ca. 10 min. og køl dem derefter af i koldt vand.

Kom gurkemeje i en gryde med vand og kog i 10-15 min. Hæld det farvede vand i en beholder, tilsæt eddike.

Kom æggene i glasset med farvet vand og lad dem trække til de har den ønskede farve. Det tager mellem 45 min. og 2 timer.

Æggene skal spises samme dag. Ellers kan de opbevares i køleskabet og bruges til pynt på påskebordet.

 

Forslag til andre farver:

300 g. rødkål - giver blå farve

100 g. spinat, 1 spsk. gurkemeje og 50 g. blåbær - giver grøn farve

300 g. rødbede - giver rød farve

 

Energi pr. stk.:  356 Kj/  85 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,5 g.
Kulhydrat: 1,0 g.

Fedt: 10,0 g. 

 

Se trin-for-trin video