HjemOpskrifterPåskeæg med citron og kokos

Påskeæg med citron og kokos

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 25 g saltede pistacienøddekerner uden skal
  • 50 g sukker
  • 200 g marcipan
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 100 g hakket hvid chokolade
  • 75 g kokosmel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak pistacienødderne groft.

  • 2.
    Smelt sukkeret i en tør pande til det karamelliserer.

  • 3.
    Kom pistacienødderne i og vend det sammen.

  • 4.
    Hæld karamelmassen ud på en bageplade med bagepapir og lad det køle af.

  • 5.
    Hak det fint.

  • 6.
    Ælt citronskallen ind i marcipanen og del den i 8 lige store stykker.

  • 7.
    Tril dem til kugler, mas kuglerne flade og kom lidt pistaciekrokant i midten.

  • 8.
    Pak det ind i marcipanen og form det til et æg.

  • 9.
    Smelt 2/3 af chokoladen, tag den af varmen og kom resten af chokoladen i og rør sammen.

  • 10.
    Dyp æggene i chokoladen og drys med kokos.

  • 11.
    Lad dem stå og størkne på et stykke papir, gerne i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9786 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2165 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.7 g
Protein: 6.2 %7.9 g
Kulhydrat: 38.1 %48.6 g
Fedt: 55.7 %32.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;