HjemOpskrifterPåske cupcakes med kokos og oreo

Påske cupcakes med kokos og oreo

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 115 g blødt smør
  • 140 g sukker
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 2 dl sødmælk
  • 120 g hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver
smørcreme:
  • 225 g flormelis
  • 115 g blødt smør
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 2 dl sødmælk
  • evt: gul frugtfarve, fx slikfarve
  • 1 dl kokosmel
  • 24 Oreo
  • 25 g mørk chokolade
  • 12 mandler til næb

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt æg og mælk.

  • 2.
    Vend mel og bagepulver i dejen og fordel den i 12 cupcake forme.

  • 3.
    Bages i 20 min. ved 175 °C.

  • 4.
    Lad kagerne køle af.

  • 5.
    Til smørcreme piskes flormelis sammen med smør, vaniljesukker og sødmælk til det er blødt og cremet.

  • 6.
    Brug et par dråber gul frugtfarve til at farve cremen lysegul.

  • 7.
    Smør cremen på toppen af cupcakesene og rul siderne i kokosmel.

  • 8.
    Del hver Oreo i to og brug to halve med den hvide creme på som øjne på hver cupcake.

  • 9.
    Smelt chokoladen og kom en dråbe i midten af hvert øje.

  • 10.
    Sæt en dragéemandel i midten som næb.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19386 kj / 4633 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1617 kj / 386 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 4 %3.8 g
Kulhydrat: 59.1 %56.1 g
Fedt: 36.9 %16.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;