Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Påske cupcakes med kokos og oreo
Påske cupcakes med kokos og oreo
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
40 g blødt smør
140 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æg
1.5 dl sødmælk
120 g hvedemel
1.5 tsk bagepulver
smørcreme:
225 g flormelis
75 g blødt smør
0.5 tsk vaniljesukker
0.5 dl sødmælk
evt: gul frugtfarve, fx slikfarve
1 dl kokosmel
24 Oreo
25 g mørk chokolade
12 mandler til næb
Sådan gør du
1.
Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt æg og mælk.
2.
Vend mel og bagepulver i dejen og fordel den i 12 cupcake forme.
3.
Bages i 20 min. ved 175 °C.
4.
Lad kagerne køle af.
5.
Til smørcreme piskes flormelis sammen med smør, vaniljesukker og sødmælk til det er blødt og cremet.
6.
Brug et par dråber gul frugtfarve til at farve cremen lysegul.
7.
Smør cremen på toppen af cupcakesene og rul siderne i kokosmel.
8.
Del hver Oreo i to og brug to halve med den hvide creme på som øjne på hver cupcake.
9.
Smelt chokoladen og kom en dråbe i midten af hvert øje.
10.
Sæt en dragéemandel i midten som næb.
SPISETID opskrift
Muffins og cupcakes
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19424 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1617 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
3.9 %
3.7 g
Kulhydrat:
58.8 %
56.0 g
Fedt:
37.3 %
16.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;