Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Påske cupcakes med kokos og oreo

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
6 personer

Ingredienser

40 g blødt smør

140 g sukker
1 tsk vaniljesukker

1 æg

1½dl sødmælk

120 g hvedemel

1½ tsk bagepulver

Smørcreme:
225 g flormelis

75 g blødt smør
½ tsk vaniljesukker

½ dl sødmælk
Evt. gul frugtfarve

1 dl kokosmel
24 Oreo kiks

25 g mørk chokolade
12 dragéemandler til næb

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt æg og mælk. Vend mel og bagepulver i dejen og fordel den i 12 cupcake forme. Bages i 20 min. ved 175 °C. Lad kagerne køle af. Til smørcreme piskes flormelis sammen med smør, vaniljesukker og sødmælk til det er blødt og cremet. Brug et par dråber gul frugtfarve til at farve cremen lysegul. Smør cremen på toppen af cupcakesene og rul siderne i kokosmel. Del hver Oreo i to og brug to halve med den hvide creme på som øjne på hver cupcake. Smelt chokoladen og kom en dråbe i midten af hvert øje. Sæt en dragéemandel i midten som næb. 

 

 

Energi pr. person: 1460KJ/349Kcal.

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 57,8 g.

Fedt: 16,2 g..

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt æg og mælk. Vend mel og bagepulver i dejen og fordel den i 12 cupcake forme. Bages i 20 min. ved 175 °C. Lad kagerne køle af. Til smørcreme piskes flormelis sammen med smør, vaniljesukker og sødmælk til det er blødt og cremet. Brug et par dråber gul frugtfarve til at farve cremen lysegul. Smør cremen på toppen af cupcakesene og rul siderne i kokosmel. Del hver Oreo i to og brug to halve med den hvide creme på som øjne på hver cupcake. Smelt chokoladen og kom en dråbe i midten af hvert øje. Sæt en dragéemandel i midten som næb. 

 

 

Energi pr. person: 1460KJ/349Kcal.

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 57,8 g.

Fedt: 16,2 g..