Pågens Vanillas – pynt selv med chokolade ganache, glasur og drys

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Pågens Vanillas
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

150 g chokolade (f.eks. mørk eller mælke-)

1½ dl piskefløde

200 g flormelis

½ dl vand

Evt. frugtfarve eller farvepaste

Flere slags kagekrymmel og drys

1 pose Pågens Vanillas

Sådan gør du

Hak chokoladen og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Rør rundt, mens chokoladen smelter og lad så ganachen køle en smule af, til den har en god tyk konsistens. Bland flormelis med vand til en tyk glasur. Farv den evt. med frugtfarve eller farvepaste. Sæt Vanillas frem og lad børnene selv pynte deres Vanillas med chokolade, glasur og drys.

 

Energi pr. person: 1395KJ/333Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,9 g.
Kulhydrat: 54,2 g.
Fedt: 16,1 g.