Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Pågens Vanillas – pynt selv med chokolade ganache, glasur og drys

0-30 min
8 personer

Ingredienser

150 g chokolade (f.eks. mørk eller mælke-)

1½ dl piskefløde

200 g flormelis

½ dl vand

Evt. frugtfarve eller farvepaste

Flere slags kagekrymmel og drys

1 pose Pågens Vanillas

Hak chokoladen og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Rør rundt, mens chokoladen smelter og lad så ganachen køle en smule af, til den har en god tyk konsistens. Bland flormelis med vand til en tyk glasur. Farv den evt. med frugtfarve eller farvepaste. Sæt Vanillas frem og lad børnene selv pynte deres Vanillas med chokolade, glasur og drys.

 

Energi pr. person: 1395KJ/333Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,9 g.
Kulhydrat: 54,2 g.
Fedt: 16,1 g.

Pågens Vanillas

Hak chokoladen og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Rør rundt, mens chokoladen smelter og lad så ganachen køle en smule af, til den har en god tyk konsistens. Bland flormelis med vand til en tyk glasur. Farv den evt. med frugtfarve eller farvepaste. Sæt Vanillas frem og lad børnene selv pynte deres Vanillas med chokolade, glasur og drys.

 

Energi pr. person: 1395KJ/333Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,9 g.
Kulhydrat: 54,2 g.
Fedt: 16,1 g.