HjemOpskrifterPågens Vanillas – pynt selv med chokolade ganache, glasur og drys

Pågens Vanillas – pynt selv med chokolade ganache, glasur og drys

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 150 g mælkechokolade
  • 1½ dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 200 g flormelis
  • ½ dl vand
  • evt. frugtfarve i fire forskellige kulører, fx slikfarve
  • flere slags kulørt krymmel og drys
  • 1 pose Pågens vanilla

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak chokoladen og kom den i en skål.

  • 2.
    Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen.

  • 3.
    Rør rundt, mens chokoladen smelter og lad så ganachen køle en smule af, til den har en god tyk konsistens.

  • 4.
    Bland flormelis med vand til en tyk glasur.

  • 5.
    Farv den evt. med frugtfarve eller farvepaste.

  • 6.
    Sæt Vanillas frem og lad børnene selv pynte deres Vanillas med chokolade, glasur og drys.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9046 kj / 2162 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1645 kj / 393 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 2.6 %2.5 g
Kulhydrat: 54.9 %53.1 g
Fedt: 42.5 %18.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;