HjemOpskrifterPågen juletræ

Pågen juletræ

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 2 poser Pågen Pågen kanel gifflar
  • 50 g mælkechokolade
  • chokoladelinser
  • sukker - sølvkugler og cocktailbær til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad.

  • 2.
    Brug chokoladen som lim, og sæt giflerne sammen til et juletræ på et stort fad eller bræt.

  • 3.
    Sæt cocktailbær, chokolade-knapper og sølvkugler fast med resten af den smeltede chokolade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10362 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1594 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 7.5 %7.0 g
Kulhydrat: 56.9 %53.4 g
Fedt: 35.6 %15.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;