Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnstegt lammeculotte med bagte rodfrugter
Ovnstegt lammeculotte med bagte rodfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 lammeculotter
2 rosmarinkviste
salt & sort peber
300 g pastinakker
300 g små kartofler
300 g gulerødder
2 spsk honning
2 dl balsamico glaze
2 spsk olivenolie
2 hele hvidløg
Tilbehør
2 dl balsamico glaze
2 dl rørsukker
Sådan gør du
1.
Skræl pastinakker og gulerødder.
2.
Skær kartoflerne i både og pastinakkerne og gulerødderne i grove stykker.
3.
Bland honning, balsamico og timian og vend grøntsagerne i.
4.
Læg dem i et ovnfast fad.
5.
Skær hvidløgne over på midten og læg dem ved rodfrugterne.
6.
Steg i ovnen i ca. 40 min.
7.
Snit fedtet på culotterne.
8.
Svits dem kort på panden på begge sider med rosmarinen og læg dem derefter i ovnen på rodfrugterne, når rodfrugterne har 20 minutter tilbage i ovnen.
9.
Tilbehør: Kog balsamico og rørsukker ind i ca. 5 min til en balsamicoglace.
10.
Skær culotten på tværs af fiberne og server rodfrugter, hele hvidløg og balsamicoglace til.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13160 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
633 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
16.9 %
6.3 g
Kulhydrat:
52.3 %
19.5 g
Fedt:
30.8 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;