Ovnruller med oksekød lun rødbedesalat med ingefær og peanutdressing

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



1 pose ovnruller med oksekød


ca. 600 gram rødbeder


30 g. frisk ingefær


1 bakke spæd salat


50 g. ristet peanuts


30 g. madolie – gerne en nøddeolie


10 g. balsamicoeddike



 

Sådan gør du

Ovnrullerne tilberedes efter anvisning på posen. Kog imens rødbederne møre i letsaltet vand (ligesom kartofler tilberedes). I koldt vand gnides skindet af de møre rødbeder. Skær de lune rødbeder i mindre stykker eller tern.  I en stor skål vendes rødbederne med frisk snittet ingefær, balsamicoeddike. Lige inden servering vendes også den spæde salat i. Stænk med en dressing af hakket peanuts og olie.
 
Gengivet med tilladelse fra Daloon.