HjemOpskrifterOvnruller med oksekød lun rødbedesalat med ingefær og peanutdressing

Ovnruller med oksekød lun rødbedesalat med ingefær og peanutdressing

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • ca. 600 g rødbeder
  • 8 forårsruller med oksekød
  • 30 g frisk ingefær
  • 1 bæger babyspinatblade (spæd salat)
  • 50 g ristet peanuts
  • 30 g olie - gerne en nøddeolie
  • 10 g hvid balsamicoeddike

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Ovnrullerne tilberedes efter anvisning på posen.

  • 2.
    Kog imens rødbederne møre i letsaltet vand (ligesom kartofler tilberedes).

  • 3.
    I koldt vand gnides skindet af de møre rødbeder.

  • 4.
    Skær de lune rødbeder i mindre stykker eller tern.

  • 5.
    I en stor skål vendes rødbederne med frisk snittet ingefær, balsamicoeddike.

  • 6.
    Lige inden servering vendes også den spæde salat i.

  • 7.
    Stænk med en dressing af hakket peanuts og olie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9433 kj / 2255 kcal
Næringsindhold pr. 100g
609 kj / 145 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 12.1 %4.3 g
Kulhydrat: 41.9 %15.0 g
Fedt: 46 %7.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;