Ovnruller med kylling og karry krydrede grøntsager og frisk æblechutney

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

3 personer


1 pose ovnruller med kylling og karrykrydrede grøntsager


ca. 600 g. æbler i grove både


2 løg i skiver


2 tsk. karry


evt. lidt kardemomme, kanel og stjerneanis


1 dl. eddike – gerne æbleeddike


1 dl. sukker


evt. lidt vand

Sådan gør du

Ovnrullerne tilberedes efter anvisning på posen. Svits løg og æbler i en gryde, tilsæt krydderierne, og lad dem riste med i ca. 30 sek. Tilsæt eddike, sukker og evt. lidt vand, hvis æblerne ikke afgiver så meget saft under opvarmningen. Lad chutneyen småsimre i ca. 5 min under låg, og smag til med salt, peber – serveres lunt eller koldt til rullerne.
 
Gengivet med tilladelse fra Daloon.