4 personer
500 g gulerødder
500 g persillerødder
1 spsk olivenolie
Salt og sort peber
1 tsk stødt koriander
1½ dl kærnemælk
1 lille bakke karse
1 lille bdt purløg
2 spsk hakket estragon
200 g hvidkål
100 g feta
Skrub eller skræl gulerødderne og persillerødderne. Skær store rødder i halve. Vend dem med olie, salt, peber og koriander. Bages i et ovnfast fad i 20 min. ved 200°C. Bland kærnemælk med klippet karse, purløg og hakket estragon. Smag til med salt og peber. Snit hvidkålen fint og fordel i et fad. Kom rodfrugter over. Hæld dressingen på og smuldr fetaen over. Pynt evt. med ekstra krydderurter.
Energi pr. person: 1000KJ/239Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 2,9 g.
Kulhydrat: 8,9 g.
Fedt: 2,4 g.