Ovnristede gulerødder og persillerødder med kærnemælksdressing og feta

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
ovnristede gulerødder
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g gulerødder

500 g persillerødder

1 spsk olivenolie

Salt og sort peber

1 tsk stødt koriander
1½ dl kærnemælk

1 lille bakke karse

1 lille bdt purløg

2 spsk hakket estragon

200 g hvidkål

100 g feta

Sådan gør du

Skrub eller skræl gulerødderne og persillerødderne. Skær store rødder i halve. Vend dem med olie, salt, peber og koriander. Bages i et ovnfast fad i 20 min. ved 200°C. Bland kærnemælk med klippet karse, purløg og hakket estragon. Smag til med salt og peber. Snit hvidkålen fint og fordel i et fad. Kom rodfrugter over. Hæld dressingen på og smuldr fetaen over. Pynt evt. med ekstra krydderurter. 

 

Energi pr. person: 1000KJ/239Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 2,9 g.

Kulhydrat: 8,9 g.

Fedt: 2,4 g.