HjemOpskrifterOvnbagt torsk med tomatpesto og grillet squashsalat

Ovnbagt torsk med tomatpesto og grillet squashsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g torskefilet
  • 5 spsk tomat pesto
squash salat:
  • 2 grønne squash i skiver
  • 150 g ristede hasselnødder groft hakket
  • 1 dl frisk basilikum
  • 50 g parmesanost groftrevet
  • 100 g blomkål snittet
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike
  • 4 spsk jomfruolivenolie
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær squash i 1 cm tykke skiver og grill på grillpande til de er gyldne på begge sider.

  • 2.
    Læg dem til afkøling på et fad.

  • 3.
    Drys med seasalt og kværnet peber.

  • 4.
    Befri torsk for ben og lav 4 portionsstykker.

  • 5.
    Fordel tomatpesto på hvert stykke, og kom torsken i ovnfast fad i forvarmet ovn ved 200 grader° i 10 min.

  • 6.
    Anret på et fad, skiver af grillet squash, hasselnødder, basilikumblade, parmesanost og blomkål.

  • 7.
    Dryp mørk balsamico og olivenolie over salaten.

  • 8.
    Krydr med seasalt og kværnet peber.

  • 9.
    Server med den ovnbagte torsk med tomat pesto.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11264 kj / 2692 kcal
Næringsindhold pr. 100g
872 kj / 208 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 29.1 %14.9 g
Kulhydrat: 2.9 %1.5 g
Fedt: 68 %16.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;