Ovnbagt torsk med tomatpesto og grillet squashsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g torsk, filet

1 dl tomatpesto

 

Squash salat:

2 stk. squash i skiver

100 g hasselnødder, ristede, grofthakket

1 dl basilikumblade

50 g parmesan groftrevet

100 g blomkål, snittet

3 spsk. mørk balsamico

4 spsk. olivenolie, ekstra jomfru

1 tsk. salt

1/2 tsk. peber, sort

 

Sådan gør du

Skær squash i 1 cm tykke skiver og grill på grillpande til de er gyldne på begge sider. Læg dem til afkøling på et fad. Drys med seasalt og kværnet peber.

Befri torsk for ben og lav 4 portionsstykker. Fordel tomatpesto på hvert stykke, og kom torsken i ovnfast fad i forvarmet ovn ved 200 grader° i 10 min.

Anret på et fad, skiver af grillet squash, hasselnødder, basilikumblade, parmesanost og blomkål.

Dryp mørk balsamico og olivenolie over salaten. Krydr med seasalt og kværnet peber. Server med den ovnbagte torsk med tomat pesto.

Energi pr. person:  2268 Kj/ 540 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,6 g.
Kulhydrat: 3,4 g.

Fedt: 6,7 g.