Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Ovnbagt rødspættefilet med bacon og asparges på grønt

30-60 min
4 personer

Ingredienser

6 stk rødspættefilet

12 stk grønne asparges

6 skiver tørsaltet bacon

Kværnet peber

 

Grønsagsfad:

200 g porrer

200 g gulerødder

200 g broccoli i små buketter

3 dl madlavningsfløde

1 dl hvidvin

Salt og kværnet peber

3 stilke frisk timian

 

Pynt: frisk timian

Om råvarerne

Tid: 40 minutter. Ovnstegning: ca. 25 minutter.

Til grønsagsfadet skæres porrer i tynde ringe og gulerødder i tynde skiver. Kom dem i et ovnfast fad med broccolibuketter, madlavningsfløde, hvidvin, salt, kværnet peber og timian. Vend det hele sammen.

Dup rødspættefilter med køkkenrulle. Bræk enderne af aspargesene og halvér dem. Læg 6 rødspættefileter på et skærebræt med filetsiden nederst og skindsiden øverst. Krydr med kværnet peber og læg 2 asparges på midten. Rul fra hoved mod hale, sno en skive bacon om hver rulle og placér fiskeruller på grøntsagerne i fadet. Bag i ovnen ved 225°C i ca. 25 minutter. Pynt med timian og servér straks.

 

Energi pr. person: 1599 kJ / 381 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 5,0 g
Kulhydrat: 3,5 g
Alkohol: 0,5 g

Tid: 40 minutter. Ovnstegning: ca. 25 minutter.

Til grønsagsfadet skæres porrer i tynde ringe og gulerødder i tynde skiver. Kom dem i et ovnfast fad med broccolibuketter, madlavningsfløde, hvidvin, salt, kværnet peber og timian. Vend det hele sammen.

Dup rødspættefilter med køkkenrulle. Bræk enderne af aspargesene og halvér dem. Læg 6 rødspættefileter på et skærebræt med filetsiden nederst og skindsiden øverst. Krydr med kværnet peber og læg 2 asparges på midten. Rul fra hoved mod hale, sno en skive bacon om hver rulle og placér fiskeruller på grøntsagerne i fadet. Bag i ovnen ved 225°C i ca. 25 minutter. Pynt med timian og servér straks.

 

Energi pr. person: 1599 kJ / 381 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 5,0 g
Kulhydrat: 3,5 g
Alkohol: 0,5 g