4 personer
6 stk rødspættefilet
12 stk grønne asparges
6 skiver tørsaltet bacon
Kværnet peber
Grønsagsfad:
200 g porrer
200 g gulerødder
200 g broccoli i små buketter
3 dl madlavningsfløde
1 dl hvidvin
Salt og kværnet peber
3 stilke frisk timian
Pynt: frisk timian
Tid: 40 minutter. Ovnstegning: ca. 25 minutter.
Til grønsagsfadet skæres porrer i tynde ringe og gulerødder i tynde skiver. Kom dem i et ovnfast fad med broccolibuketter, madlavningsfløde, hvidvin, salt, kværnet peber og timian. Vend det hele sammen.
Dup rødspættefilter med køkkenrulle. Bræk enderne af aspargesene og halvér dem. Læg 6 rødspættefileter på et skærebræt med filetsiden nederst og skindsiden øverst. Krydr med kværnet peber og læg 2 asparges på midten. Rul fra hoved mod hale, sno en skive bacon om hver rulle og placér fiskeruller på grøntsagerne i fadet. Bag i ovnen ved 225°C i ca. 25 minutter. Pynt med timian og servér straks.
Energi pr. person: 1599 kJ / 381 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 5,0 g
Kulhydrat: 3,5 g
Alkohol: 0,5 g