Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt rødspættefilet med bacon og asparges på grønt
Ovnbagt rødspættefilet med bacon og asparges på grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
12 grønne asparges
6 rødspættefileter
6 skiver tørsaltet bacon
friskkværnet peber
grønsagsfad:
200 g porrer
200 g gulerødder
200 g broccoli
3 dl Cooking cream
1 dl hvidvin
salt og friskkværnet peber
3 stilke frisk timian
frisk timian til pynt
Sådan gør du
1.
Til grønsagsfadet skæres porrer i tynde ringe og gulerødder i tynde skiver.
2.
Kom dem i et ovnfast fad med broccolibuketter, madlavningsfløde, hvidvin, salt, kværnet peber og timian.
3.
Vend det hele sammen.
4.
Dup rødspættefilter med køkkenrulle.
5.
Bræk enderne af aspargesene og halvér dem.
6.
Læg 6 rødspættefileter på et skærebræt med filetsiden nederst og skindsiden øverst.
7.
Krydr med kværnet peber og læg 2 asparges på midten.
8.
Rul fra hoved mod hale, sno en skive bacon om hver rulle og placér fiskeruller på grøntsagerne i fadet.
9.
Bag i ovnen ved 225°C i ca. 25 minutter.
10.
Pynt med timian og servér straks.
Fisk og skaldyr
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7140 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
40.7 %
9.4 g
Kulhydrat:
10.5 %
2.4 g
Fedt:
44.8 %
4.8 g
Alkohol:
4 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;