HjemOpskrifterOvnbagt rødfisk med linsesalat

Ovnbagt rødfisk med linsesalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 rødfiskefileter
  • 8 tsk citrontimian
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
linsesalat:
  • 400 g kogte tørrede grønne linser
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 skrællede gulerødder skåret i strimler
  • mynteblade
  • 4 spsk ristet sesamfrø
  • 1 agurk i skiver
tilbehør:
  • 4 både citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

  • 1.
    Forvarm ovnen til 220°.

  • 2.
    Rør citrontimian sammen med olivenolie.

  • 3.
    Rids fisken med i skindet med en skarp kniv.

  • 4.
    Placer fisken på en olivenolie smurt bradepande og smør fisken med timianblandingen.

  • 5.
    Drys med salt og peber og steg fisken i ovnen i ca. 15 min.

  • 6.
    Mens fisken steger, bland linser, olie, gulerødder, mynte, sesam og agurk sammen i en stor skål og smag til.

  • 7.
    Server salaten med ovnbagt fisk og citronbåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12259 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
557 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 32.4 %10.6 g
Kulhydrat: 42.3 %13.9 g
Fedt: 25.3 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;