4 personer
4 rødfiskfileter ca. 600 g
4 spsk. citrontimian fra Mill & Mortar
Salt og kværnet peber
2 spsk. olivenolie
Linsesalat:
400 g kogte grønne linser
2 spsk. olivenolie
4 skrællede gulerødder skåret i tynde strimler
Frisk plukket mynte
4 spsk. ristet sesam
1 agurk skåret i skiver
Tilbehør: 4 citronbåde
Forvarm ovnen til 220°. Rør citrontimian sammen med olivenolie. Rids fisken med i skindet med en skarp kniv. Placer fisken på en olivenolie smurt bradepande og smør fisken med timianblandingen. Drys med salt og peber og steg fisken i ovnen i ca. 15 min. Mens fisken steger, bland linser, olie, gulerødder, mynte, sesam og agurk sammen i en stor skål og smag til. Server salaten med ovnbagt fisk og citronbåde.
Energi pr. person: 2670 Kj (635 kcal.)
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,9 g
Kulhydrat: 13,3 g
Fedt: 4,7 g
Se trin-for-trin video