Ovnbagt rødfisk med linsesalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Ovnbagt rødfisk med linsesalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

 

4 rødfiskfileter ca. 600 g

4 spsk. citrontimian fra Mill & Mortar

Salt og kværnet peber

2 spsk. olivenolie

 

Linsesalat:

400 g kogte grønne linser

2 spsk. olivenolie

4 skrællede gulerødder skåret i tynde strimler

Frisk plukket mynte

4 spsk. ristet sesam

1 agurk skåret i skiver

 

Tilbehør: 4 citronbåde

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 220°. Rør citrontimian sammen med olivenolie. Rids fisken med i skindet med en skarp kniv. Placer fisken på en olivenolie smurt bradepande og smør fisken med timianblandingen. Drys med salt og peber og steg fisken i ovnen i ca. 15 min. Mens fisken steger, bland linser, olie, gulerødder, mynte, sesam og agurk sammen i en stor skål og smag til. Server salaten med ovnbagt fisk og citronbåde.

 

Energi pr. person: 2670 Kj (635 kcal.)
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,9 g
Kulhydrat: 13,3 g
Fedt: 4,7 g

 

Se trin-for-trin video