Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Mest solgte
Julefrokost
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt lyssej med sprød serranoskinke og broccolipure.
Ovnbagt lyssej med sprød serranoskinke og broccolipure.
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 tsk tørret basilikum
800 g lyssejfileter
1 tsk salt
5 skiver serrano skinker
Broccolipure:
1 broccoli i mindre stykker
1 fed hvidløg
1 tsk eddike
1 spsk smør
2 spsk Arla Karolines Køkken® økologisk Piskefløde 38%
salt & sort peber
Tilbehør:
200 g porrer i skiver på skrå
1 tsk havsalt
Sådan gør du
1.
Sæt ovnen på 225 °C, læg skiver af serranoskinke på bageplade med bagepapir og ovnsteg i 5-6 min. til det er sprødt.
2.
Kom stykkerne over på et stykke køkkenrulle.
3.
Del fisken i 4 portioner og kom den i et ovnfast fad.
4.
Drys med tørret basilikum og lidt salt.
5.
Ovnsteg portionsstykkerne af lyssej ved 200° C i ca. 10 min. til fisken er fast og hvid i kødet.
6.
Kog mindre stykker af broccoli og hæld vandet fra og afdryp i sigte.
7.
Blend med stavblender alle de øvrige ingredienser sammen.
8.
Smag til.
9.
Varm en pande op med høj varme.
10.
Rist porrer ved høj varme og dryp lidt olivenolie og seasalt på.
11.
Server den ovnbagte fisk på en bund af broccolipure, pynt med porrer og stykker af serranoskinke.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4776 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
347 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
66.5 %
13.6 g
Kulhydrat:
5.8 %
1.2 g
Fedt:
27.7 %
2.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;