4 personer
700 g sejfilet
1 tsk. salt
0,5 tsk. cayennepeber
2 dl tørrede røde splitlinser
1 tsk. fiskebouillon, pulver
4 dl vand
400 g broccoli i buketter
2 rødløg i både
1 tsk. Stødt spidskommen
1 tsk. Stødt kanel
5 g finthakket chili
Pynt: Lime i både
Tilbehør: Groft brød
Skær lyssej i 4 portionsstykker. Krydr med salt og cayennepeber. Kom røde splitlinser, fiskebouillon og vand i en bradepande ca. 20 x 30 cm.
Kom broccolibuketter, rødløg, spidskommen, kanel og chili i bradepanden. Dæk fadet til med folie og bag det i ovn ved 200 grader i 15 minutter. Tag folien af og læg fisk på. Steg videre ved 200 grader i 10-12 minutter til fisken føles fast i kødet. Server med limebåde.
Energi pr. person: 1522 Kj/ 362 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g.
Kulhydrat: 6,0 g.
Fedt: 0,6 g.