Ovnbagt lyssej med linser og broccoli

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 g sejfilet

1 tsk. salt

0,5 tsk. cayennepeber

2 dl tørrede røde splitlinser

1 tsk. fiskebouillon, pulver

4 dl vand

400 g broccoli i buketter

2 rødløg i både

1 tsk. Stødt spidskommen

1 tsk. Stødt kanel

5 g finthakket chili

Pynt: Lime i både

Tilbehør: Groft brød

Sådan gør du

Skær lyssej i 4 portionsstykker. Krydr med salt og cayennepeber. Kom røde splitlinser, fiskebouillon og vand i en bradepande ca. 20 x 30 cm.
Kom broccolibuketter, rødløg, spidskommen, kanel og chili i bradepanden. Dæk fadet til med folie og bag det i ovn ved 200 grader i 15 minutter. Tag folien af og læg fisk på. Steg videre ved 200 grader i 10-12 minutter til fisken føles fast i kødet. Server med limebåde.

 

 

Energi pr. person:  1522 Kj/  362 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  10,5 g.
Kulhydrat: 6,0 g.
Fedt:  0,6 g.