HjemOpskrifterOvnbagt lyssej med linser og broccoli

Ovnbagt lyssej med linser og broccoli

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 700 g sejfileter
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk cayennepeber
  • 2 dl tørrede røde linser
  • 1 tsk fiskebouillon-pulver
  • 4 dl vand
  • 400 g broccoli i buketter
  • 2 rødløg i både
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt kanel
  • 5 g finthakket friske chilier
    pynt:
    • limefrugt i både
      tilbehør:
      • groft brød

      Sådan gør du

      • 1.
        Skær lyssej i 4 portionsstykker.

      • 2.
        Krydr med salt og cayennepeber.

      • 3.
        Kom røde splitlinser, fiskebouillon og vand i en bradepande ca. 20 x 30 cm.

      • 4.
        Kom broccolibuketter, rødløg, spidskommen, kanel og chili i bradepanden.

      • 5.
        Dæk fadet til med folie og bag det i ovn ved 200 grader i 15 minutter.

      • 6.
        Tag folien af og læg fisk på.

      • 7.
        Steg videre ved 200 grader i 10-12 minutter til fisken føles fast i kødet.

      • 8.
        Server med limebåde.

      • 9.
        Energi pr. person: 1522 Kj/ 362 kcal.

      • 10.
        Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 10,5 g.

      • 11.
        Kulhydrat: 6,0 g.

      • 12.
        Fedt: 0,6 g.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      5795 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      313 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.7 g
      Protein: 58.8 %10.8 g
      Kulhydrat: 33.6 %6.2 g
      Fedt: 7.6 %0.6 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;