HjemOpskrifterOvnbagt lyssej med linser og broccoli

Ovnbagt lyssej med linser og broccoli

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 700 g sejfilet
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk cayennepeber
  • 2 dl tørrede røde linser
  • 1 tsk fiskebouillon-pulver
  • 4 dl vand
  • 400 g broccoli i buketter
  • 2 rødløg i både
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt kanel
  • 5 g finthakket chiller
pynt:
  • limefrugter i både
tilbehør:
  • groft brød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær lyssej i 4 portionsstykker.

  • 2.
    Krydr med salt og cayennepeber.

  • 3.
    Kom røde splitlinser, fiskebouillon og vand i en bradepande ca. 20 x 30 cm.

  • 4.
    Kom broccolibuketter, rødløg, spidskommen, kanel og chili i bradepanden.

  • 5.
    Dæk fadet til med folie og bag det i ovn ved 200 grader i 15 minutter.

  • 6.
    Tag folien af og læg fisk på.

  • 7.
    Steg videre ved 200 grader i 10-12 minutter til fisken føles fast i kødet.

  • 8.
    Server med limebåde.

  • 9.
    Energi pr. person: 1522 Kj/ 362 kcal.

  • 10.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 10,5 g.

  • 11.
    Kulhydrat: 6,0 g.

  • 12.
    Fedt: 0,6 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5901 kj / 1410 kcal
Næringsindhold pr. 100g
319 kj / 76 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 59.5 %11.2 g
Kulhydrat: 34.2 %6.4 g
Fedt: 6.3 %0.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;