Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt laks med appelsin og blomkålscrudite
Ovnbagt laks med appelsin og blomkålscrudite
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g laksefileter
skal og saft fra 1 appelsin
1 spsk honning
0.5 tsk stødt nellike
1 tsk havsalt
blomkålscrudite
400 g blomkål i små buketter eller groft blendet
75 g groftrevet parmigiano reggiano
75 g mandler med skal
skal og saft fra 1 citron (usprøjtet)
3 spsk jomfruolivenolie
3 spsk hakket bredbladet persille
250 g kogte brune ris
salt & friskkværnet peber
tilbehør
400 g groft brød
Sådan gør du
1.
Bland appelsin saft, skal, honning og stødt nelliker sammen.
2.
Del lakse stykket i 4 portioner.
3.
Kom laksen i et passende ovnfast fad, hæld appelsinmarinaden over og dæk fadet med folie.
4.
Bages i ovn ved 200 grader i 20 min.
5.
Rist mandler på en varm pande til de er let gyldne, hakkes groft.
6.
Bland revet blomkål, med parmesanost, hakkede mandler, skal og saft af usprøjtet citron, fuldkornsris og olivenolie.
7.
Krydr med salt og kværnet peber.
8.
Servér salaten i bunden og et stykke laks og groft brød.
Fisk og skaldyr
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17591 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
889 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.0 g
Protein:
18.8 %
9.8 g
Kulhydrat:
42.1 %
22.0 g
Fedt:
39.1 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;