Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt kylling med grøntsager, tzatziki og fladbrød
Ovnbagt kylling med grøntsager, tzatziki og fladbrød
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g kyllingebryst
1 squash
2 rødløg
2 peberfrugter
200 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
0.5 citron
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 tsk paprika
0.5 tsk friskkværnet sort peber
0.5 tsk salt
150 g feta
1 spsk ristede mandelflage
5 stilke frisk timian (kan udelades)
Tilbehør
1 agurk
3 dl yoghurt 10%
1 spsk frisk dildkvist
1 spsk frisk mynte
4 fladbrød
0.5 tsk friskkværnet sort peber
0.5 tsk salt
Sådan gør du
1.
Skær squash, rødløg og peberfrugter i rustikke, men ikke for små stykker.
2.
Kom grøntsager og cherrytomater i et ildfast fad, og læg kyllingebrystfileter på toppen.
3.
Bland olie, citronsaft, timian, oregano, paprika, friskkværnet sort peber og salt sammen til en dressing.
4.
Hæld dressingen over kyllingen og grøntsagerne, og drys evt. lidt ekstra krydderier på toppen.
5.
Bland indholdet i fadet godt rundt, så marinaden dækker både grøntsager og kylling.
6.
Bag retten i ovnen i ca. 20 minutter ved 185 C, eller til kyllingen har en kernetemperatur på 72 grader.
7.
Drys retten med smuldret fetaost og mandelflager, og pynt evt. med friske urter.
8.
Riv en agurk fint, og dræn for vand.
9.
Bland agurk med græsk yoghurt, et revet hvidløgsfed, hakket dild og mynte.
10.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
11.
Servér kyllingefadet sammen med tzatziki og lune fladbrød.
Fjerkræ
Græsk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11151 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
420 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
31.4 %
7.8 g
Kulhydrat:
34.4 %
8.5 g
Fedt:
34.2 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;