Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Ovnbagt butternut squash med kardemomme og yoghurt

30-60 min
4 personer

Ingredienser

600 g ovnstegt svinekam m. svær, tilberedt

 

1 Butternut squash, skyllet

1 tsk. kardemomme, stødt

1 tsk. allehånde, stødt

3 spsk. olivenolie

1 tsk. flydende honning

1 tsk. seasalt

 

Dressing:

2 dl yoghurt naturel

1 spsk. limesaft

1 dl koriander, hakket

1 tsk. chili, grøn

½ tsk. salt

30 g rucola salat, grofthakket

 

Pynt:

1 stk. lime i både

Korianderblade

Om råvarerne

Flæk butternut squash på langs og fjern frøene med en ske. Skær skiver på 1,5 cm på tværs, kom stykkerne på bageplade med bagepapir. Bland kardemomme, allehånde, olivenolie og honning sammen. Pensl butternut skiver med blandingen, og krydr med seasalt. Ovnbages ved 210 grader° i 15 min. Afkøles og træk evt. skallen af stykkerne. Vend yoghurt med limesaft, hakket koriander, chili og salt. Anrettes på fad med rucola først, herefter ovnbagte butternut squash i skiver. Fordel dressing og pynt med limebåde og korianderblade. Server evt. resten af dressingen i en skål.

Energi pr. person:  2422 Kj/  577 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 5,3 g.

Fedt: 9,4 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Flæk butternut squash på langs og fjern frøene med en ske. Skær skiver på 1,5 cm på tværs, kom stykkerne på bageplade med bagepapir. Bland kardemomme, allehånde, olivenolie og honning sammen. Pensl butternut skiver med blandingen, og krydr med seasalt. Ovnbages ved 210 grader° i 15 min. Afkøles og træk evt. skallen af stykkerne. Vend yoghurt med limesaft, hakket koriander, chili og salt. Anrettes på fad med rucola først, herefter ovnbagte butternut squash i skiver. Fordel dressing og pynt med limebåde og korianderblade. Server evt. resten af dressingen i en skål.

Energi pr. person:  2422 Kj/  577 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 5,3 g.

Fedt: 9,4 g.