Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt butternut squash med kardemomme og yoghurt
Ovnbagt butternut squash med kardemomme og yoghurt
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 butternut squash
600 g ovnstegt svinekamme
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt allehånde
3 spsk olivenolie
1 tsk flydende honning
1 tsk havsalt
dressing:
2 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
1 spsk friskpresset limesaft
1 bæger hakket frisk koriander
1 tsk grøn chilipeber
0.5 tsk salt
30 g grofthakket rucolasalat
pynt:
1 limefrugt i både
1 bæger frisk koriander
Sådan gør du
1.
Flæk butternut squash på langs og fjern frøene med en ske.
2.
Skær skiver på 1,5 cm på tværs, kom stykkerne på bageplade med bagepapir.
3.
Bland kardemomme, allehånde, olivenolie og honning sammen.
4.
Pensl butternut skiver med blandingen, og krydr med seasalt.
5.
Ovnbages ved 210 grader° i 15 min.
6.
Afkøles og træk evt. skallen af stykkerne.
7.
Vend yoghurt med limesaft, hakket koriander, chili og salt.
8.
Anrettes på fad med rucola først, herefter ovnbagte butternut squash i skiver.
9.
Fordel dressing og pynt med limebåde og korianderblade.
10.
Server evt. resten af dressingen i en skål.
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9290 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
464 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
25 %
6.8 g
Kulhydrat:
12.2 %
3.3 g
Fedt:
62.8 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;