Overnight oats med bær og kokos

fork and spoon
Morgenmad
clock
0-30 min
Overnight oats med bær og kokos
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g havregryn

25 g kokosmel

1 dåse kokosmælk

500 g yoghurt naturel (eller plantebaseret yoghurtalternativ)

4 spsk. ahornsirup

½ tsk. kanel

200 g blandede bær, f.eks. brombær og blåbær

 

Topping:

250 g yoghurt naturel (eller plantebaseret yoghurtalternativ)

150 g bær

25 g mandler, hakkede

Sådan gør du

Bland havregryn med kokosmel, kokosmælk, yoghurt, ahornsirup og kanel. Mos bærrene let, og kom dem i blandingen. Lad det trække i køleskabet i mindst 6 timer
eller natten over. Servér toppet med mere yoghurt, bær og hakkede mandler.

 

Energi pr. person: 2455KJ/587Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4 g. 
Kulhydrat: 11,8 g. 
Fedt: 7,7 g.