Oreo peanut butter cupcake

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Oreo cupcake
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

12 muffinforme
12 Oreo peanut butter flavour
200 g hvedemel
40 g kakao
2 tsk bagepulver
275 g sukker.
100 g blødt smør
2 æg str. M/L.
2 dl mælk
50 g peanuts
Icing:
125 g smør
200 g flødeost naturel
400 g flormelis
2 spsk kakao
12 oreo peanut butter flavour

Sådan gør du

Vrid oreos fra hinanden, og læg en halv i hver muffinform med cremen opad. Knus resten groft og gem til senere.

Sigt hvedemel, kakao, bagepulver og sukker i en skål. Tilsæt smør og æg, og rør dejen sammen ca. 1 min. Tilsæt mælk lidt af gangen,

og rør dejen, til den har en blød og cremet konsistens. Rør deknuste oreos og peanuts i dejen, og fordel derefter i formene. Bag kagerne
20-25 min. ved 180°C . Lad dem afkøle på en rist.

Pisk smør, flødeost, flor-melis og kakao sammen til en let og luftig icing. Kom icingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den ud som en rose på
de afkølede kager. Sæt en Oreo i midten, og sæt kagerne på køl indtil servering.

TIP! Har butikken ikke peanutbutter oreos i sortiment, så kan du sagtens bruge almindelige Oreo!

Energi pr. kage: 2431Kj/579 kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein 4,7 g. Fedt 15,8 g. Kulhydrat 51,9 g