Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Oreo peanut butter cupcake
Oreo peanut butter cupcake
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
12 muffinsforme
12 Oreo peanut butter flavour
200 g hvedemel
40 g kakaopulver
2 tsk bagepulver
275 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
2 dl mælk
50 g peanuts
icing
125 g smør
400 g flødeost naturel
400 g flormelis
2 g kakaopulver
12 Oreo peanut butter flavour
Sådan gør du
1.
Vrid oreos fra hinanden, og læg en halv i hver muffinform med cremen opad.
2.
Knus resten groft og gem til senere.
3.
Sigt hvedemel, kakao, bagepulver og sukker i en skål.
4.
Tilsæt smør og æg, og rør dejen sammen ca. 1 min.
5.
Tilsæt mælk lidt af gangen, og rør dejen, til den har en blød og cremet konsistens.
6.
Rør deknuste oreos og peanuts i dejen, og fordel derefter i formene.
7.
Bag kagerne 20-25 min. ved 180°C.
8.
Lad dem afkøle på en rist.
9.
Pisk smør, flødeost, flor-melis og kakao sammen til en let og luftig icing.
10.
Kom icingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den ud som en rose på de afkølede kager.
11.
Sæt en Oreo i midten, og sæt kagerne på køl indtil servering.
12.
TIP! Har butikken ikke peanutbutter oreos i sortiment, så kan du sagtens bruge almindelige Oreo!.
Fest
Kager
Muffins og cupcakes
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
33813 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
4.9 %
4.4 g
Kulhydrat:
52.4 %
47.4 g
Fedt:
42.7 %
17.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;