HjemOpskrifterOreo flagermus-cakepops

Oreo flagermus-cakepops

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 175 g Buko® flødeost naturel 25%
  • 150 g knuste Oreo + 6 hele oreos
  • 200 g mælkechokolade
  • 12 træspyd
  • 100 g flormelis
  • 0.5 dl æggehvide

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tag den ene pakke Oreo og blend eller knus fint.

  • 2.
    Bland med flødeost og form til 12 kugler.

  • 3.
    Stik en cakepop-pind i hver kugle og lad dem hærde i køleskabet i 30 min.

  • 4.
    Hak chokoladen og smelt den over vandbad.

  • 5.
    Dyp hver kugle i chokoladen og sæt den på plade med bagepapir.

  • 6.
    Del de 6 Oreos og skrab cremen af.

  • 7.
    Knæk hvert stykke i to til vinger.

  • 8.
    Skær spidsen af den ene ende, så den er flad for enden.

  • 9.
    Pres den flade ende ind i siderne af kuglerne.

  • 10.
    Sæt øjne på og lad flagermusene hærde i køleskabet i 30 min.

  • 11.
    Lav en meget tyktflydende glasur af flormelis og æggehvide og kom den i en sprøjtepose med et meget lille hul i.

  • 12.
    Lav små tænder på kagekuglerne.

  • 13.
    Lav sukkerøjne ved at sætte små dutter af hvid glasur og lade dem hærde.

  • 14.
    Derefter kan du sætte en lille prik med chokolade og så lime øjnene på med glasuren.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11143 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1663 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 5.4 %5.3 g
Kulhydrat: 49.3 %48.2 g
Fedt: 45.3 %20.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;