Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Oreo flagermus-cakepops
Oreo flagermus-cakepops
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
175 g Buko® flødeost naturel 25%
150 g knuste Oreo + 6 hele oreos
200 g mælkechokolade
12 træspyd
100 g flormelis
0.5 dl æggehvide
SÅDAN GØR DU
1.
Tag den ene pakke Oreo og blend eller knus fint.
2.
Bland med flødeost og form til 12 kugler.
3.
Stik en cakepop-pind i hver kugle og lad dem hærde i køleskabet i 30 min.
4.
Hak chokoladen og smelt den over vandbad.
5.
Dyp hver kugle i chokoladen og sæt den på plade med bagepapir.
6.
Del de 6 Oreos og skrab cremen af.
7.
Knæk hvert stykke i to til vinger.
8.
Skær spidsen af den ene ende, så den er flad for enden.
9.
Pres den flade ende ind i siderne af kuglerne.
10.
Sæt øjne på og lad flagermusene hærde i køleskabet i 30 min.
11.
Lav en meget tyktflydende glasur af flormelis og æggehvide og kom den i en sprøjtepose med et meget lille hul i.
12.
Lav små tænder på kagekuglerne.
13.
Lav sukkerøjne ved at sætte små dutter af hvid glasur og lade dem hærde.
14.
Derefter kan du sætte en lille prik med chokolade og så lime øjnene på med glasuren.
Kager
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11143 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1663 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
5.4 %
5.3 g
Kulhydrat:
49.3 %
48.2 g
Fedt:
45.3 %
20.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;