Oreo flagermus-cakepops

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

150 g knuste Oreos + 6 hele Oreos
175 g flødeost
200 g mælkechokolade
12 cakepop-pinde, ispinde eller træspyd
100 g flormelis
2-3 tsk. æggehvide

Sådan gør du

Tag den ene pakke Oreo og blend eller knus fint. Bland med flødeost og form til 12 kugler. Stik en cakepop-pind i hver kugle og lad dem hærde i køleskabet i 30 min.

Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Dyp hver kugle i chokoladen og sæt den på plade med bagepapir. Del de 6 Oreos og skrab cremen af. Knæk hvert stykke i to til vinger. Skær spidsen af den ene ende, så den er flad for enden. Pres den flade ende ind i siderne af kuglerne. Sæt øjne på og lad flagermusene hærde i køleskabet i 30 min.

Lav en meget tyktflydende glasur af flormelis og æggehvide og kom den i en sprøjtepose med et meget lille hul i. Lav små tænder på kagekuglerne. Lav sukkerøjne ved at sætte små dutter af hvid glasur og lade dem hærde. Derefter kan du sætte en lille prik med chokolade og så lime øjnene på med glasuren.

 

Energi pr. person: 759KJ/181Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 41,8 g.
Fedt: 27,2 g.