HjemOpskrifterOne pot pasta med courgette, ærter og basilikum

One pot pasta med courgette, ærter og basilikum

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 grønne squash
  • 1 fed hvidløg
  • 5 dl mælk
  • 5 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • sort peber
  • 500 g tørret pasta
  • 200 g fine ærter
  • 1 bæger frisk basilikum
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • tilbehør: parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær courgetter halve eller kvarte skiver og kom i en stor gryde med knust hvidløg, mælk, bouillon, salt, peber og pasta.

  • 2.
    Lad det småkoge uden låg i 8 min.

  • 3.
    Tilsæt ærter og kog videre, til pastaen er al dente og saucen er tyknet.

  • 4.
    Tilsæt til sidst finthakket basilikum og fløde.

  • 5.
    Server med parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10537 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
576 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 15.4 %5.2 g
Kulhydrat: 65.8 %22.3 g
Fedt: 18.8 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;