One pot pasta med courgette, ærter og basilikum

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
One pot pasta med courgette, ærter og basilikum
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 courgetter

1 fed hvidløg

5 dl mælk

5 dl hønse- eller grøntsagsbouillon

1 tsk groft salt

Sort peber

500 g tørret pasta, fx fusilli eller penne

200 g frosne ærter

1 lille potte basilikum

1 dl piskefløde

Tilbehør: parmesan

Sådan gør du

Skær courgetter halve eller kvarte skiver og kom i en stor gryde med knust hvidløg, mælk, bouillon, salt, peber og pasta.

Lad det småkoge uden låg i 8 min. Tilsæt ærter og kog videre, til pastaen er al dente og saucen er tyknet.

Tilsæt til sidst finthakket basilikum og fløde. Server med parmesan. 

 

Energi pr. person: 2802KJ/670Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,4 g.

Kulhydrat: 19,5 g.

Fedt: 2,5 g.