Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær
One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g okseklumper skåret i strimler
25 g smør
1 tsk salt
1 lille rød chilipeber
3 kanelstænger
4 laurbærblade
1 liter grøntsagsbouillon
500 g hokkaido græskar i tern
200 g porrer
200 g gulerødder
200 g tørrede røde linser (røde splitlinser)
salt og friskkværnet peber
hakket bredbladet persille
Sådan gør du
1.
Varm smør op til det bruser i en tykbundet stor gryde der kan rumme alle ingredienser.
2.
Brun kødstrimlerne af i smørret til de er gyldne, kom salt, chili, kanel og laurbær i og lad det simre 2 min.
3.
Hæld grøntsagsbouillon ved og rør lidt rundt, kom låg på og lad det småsimre i 30 min. eller til kødet er mørt.
4.
Kom stykker af hokkaido, porrer, gulerødder og røde splitlinser i.
5.
Lad det simre i 15 min. uden låg.
6.
Smag til med salt og peber.
7.
Anret i gryden eller portionsvis, drys med hakket bredbladet persille.
Grøntsager
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8022 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
289 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
41.1 %
7.0 g
Kulhydrat:
31.9 %
5.4 g
Fedt:
27 %
2.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;