One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær

30-60 min

Ingredienser

600 g okseklump skåret i strimler på 1x4 cm

25 g smør

1 tsk salt

1 lille rød chili

2-3 stænger kanel

4 blade laurbær

1 liter grøntsagsbouillon

500 g hokkaido græskar uden skal, i tern på 5 x 5 cm

200 g porrer i 2 cm ringe

200 g gulerødder i 2 cm skiver

200 g røde splitlinser

salt og kværnet peber.

 

Tilbehør:

Grønt drys af hakket bredbladet persille

Varm smør op til det bruser i en tykbundet stor gryde der kan rumme alle ingredienser.

Brun kødstrimlerne af i smørret til de er gyldne, kom salt, chili, kanel og laurbær i og lad det simre 2 min. Hæld grøntsagsbouillon ved og rør lidt rundt, kom låg på og lad det småsimre i 30 min. eller til kødet er mørt.

Kom stykker af hokkaido, porrer, gulerødder og røde splitlinser i. Lad det simre i 15 min. uden låg.

Smag til med salt og peber.

 

Anret i gryden eller portionsvis, drys med hakket bredbladet persille.

 

 

Energi pr. person:  2041 Kj/ 486 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Kulhydrat: 6,0 g

Fedt: 2,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær

Varm smør op til det bruser i en tykbundet stor gryde der kan rumme alle ingredienser.

Brun kødstrimlerne af i smørret til de er gyldne, kom salt, chili, kanel og laurbær i og lad det simre 2 min. Hæld grøntsagsbouillon ved og rør lidt rundt, kom låg på og lad det småsimre i 30 min. eller til kødet er mørt.

Kom stykker af hokkaido, porrer, gulerødder og røde splitlinser i. Lad det simre i 15 min. uden låg.

Smag til med salt og peber.

 

Anret i gryden eller portionsvis, drys med hakket bredbladet persille.

 

 

Energi pr. person:  2041 Kj/ 486 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Kulhydrat: 6,0 g

Fedt: 2,0 g

LÆS TILBUDSAVISEN