HjemOpskrifterOne pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær

One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g okseklumper skåret i strimler
  • 25 g smør
  • 1 tsk salt
  • 1 lille rød chilipeber
  • 3 kanelstænger
  • 4 laurbærblade
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 500 g hokkaido græskar i tern
  • 200 g porrer
  • 200 g gulerødder
  • 200 g tørrede røde linser (røde splitlinser)
  • salt og friskkværnet peber
  • hakket bredbladet persille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm smør op til det bruser i en tykbundet stor gryde der kan rumme alle ingredienser.

  • 2.
    Brun kødstrimlerne af i smørret til de er gyldne, kom salt, chili, kanel og laurbær i og lad det simre 2 min.

  • 3.
    Hæld grøntsagsbouillon ved og rør lidt rundt, kom låg på og lad det småsimre i 30 min. eller til kødet er mørt.

  • 4.
    Kom stykker af hokkaido, porrer, gulerødder og røde splitlinser i.

  • 5.
    Lad det simre i 15 min. uden låg.

  • 6.
    Smag til med salt og peber.

  • 7.
    Anret i gryden eller portionsvis, drys med hakket bredbladet persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8170 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
294 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 40.3 %7.0 g
Kulhydrat: 31.3 %5.4 g
Fedt: 28.4 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;