Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær
One pot med oksekød, hokkaido, rødder og laurbær
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g okseklumper skåret i strimler
25 g smør
1 tsk salt
1 lille rød chilipeber
3 kanelstænger
4 laurbærblade
1 liter grøntsagsbouillon
500 g hokkaido græskar i tern
200 g porrer
200 g gulerødder
200 g tørrede røde linser (røde splitlinser)
salt og friskkværnet peber
hakket bredbladet persille
SÅDAN GØR DU
1.
Varm smør op til det bruser i en tykbundet stor gryde der kan rumme alle ingredienser.
2.
Brun kødstrimlerne af i smørret til de er gyldne, kom salt, chili, kanel og laurbær i og lad det simre 2 min.
3.
Hæld grøntsagsbouillon ved og rør lidt rundt, kom låg på og lad det småsimre i 30 min. eller til kødet er mørt.
4.
Kom stykker af hokkaido, porrer, gulerødder og røde splitlinser i.
5.
Lad det simre i 15 min. uden låg.
6.
Smag til med salt og peber.
7.
Anret i gryden eller portionsvis, drys med hakket bredbladet persille.
Grøntsager
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8170 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
294 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
40.3 %
7.0 g
Kulhydrat:
31.3 %
5.4 g
Fedt:
28.4 %
2.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;