Omelet med ristede svampe og ost

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g blandede svampe, fx mini portobello og shitake

1 spsk olivenolie

Salt og sort peber

8 æg

1 spsk. smør

100 g rødkitost fx tallegio eller St. Aubin

½ bundt purløg

1 håndfuld kørvel

2 kviste timian

Sådan gør du

Rens svampene og riv dem i halve eller kvarte. Varm olien i en pande og rist svampene ved hård varme i 5 min. Smag til med salt og peber. Pisk æggene sammen og krydr med lidt salt og peber. Smelt smørret i en anden pande og kom æggene i. Rør en smule rundt og fordel så ost i tykke skiver over. Lad æggene sætte sig og top så med de ristede svampe. Pynt med krydderurter.

 

Energi pr. person: 1377KJ/329Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 10 g.

Kulhydrat: 1,5 g.

Fedt: 11,8 g.