Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Omelet med hytteost, rejer, forårsløg og asparges
Omelet med hytteost, rejer, forårsløg og asparges
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
1 bundt grønne asparges
3 æg
150 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
1 bundt forårsløg
200 g rejer
salt & sort peber
1 spsk smør
SÅDAN GØR DU
1.
Pisk æg sammen og krydr med salt og peber.
2.
Bræk den træede ende af aspargesene og kassér.
3.
Snit asparges fint.
4.
Snit forårsløg fint.
5.
Smelt smørret i en pande og kom æggeblandingen i.
6.
Sænk temperaturen til middel og rør en smule rundt i æggene inden det sætter sig helt.
7.
Fordel hytteosten over og drys asparges, forårsløg og rejer over.
8.
Krydr med salt og peber.
9.
Vend den ene halvdel af omeletten over den anden og server.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3010 kj / 719 kcal
Næringsindhold pr. 100g
346 kj / 83 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
45.6 %
9.3 g
Kulhydrat:
9.2 %
1.9 g
Fedt:
45.2 %
4.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;