HjemOpskrifterOmelet med hytteost, rejer, forårsløg og asparges

Omelet med hytteost, rejer, forårsløg og asparges

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 bundt grønne asparges
  • 3 æg
  • 150 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1 bundt forårsløg
  • 200 g rejer
  • salt & sort peber
  • 1 spsk smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æg sammen og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Bræk den træede ende af aspargesene og kassér.

  • 3.
    Snit asparges fint.

  • 4.
    Snit forårsløg fint.

  • 5.
    Smelt smørret i en pande og kom æggeblandingen i.

  • 6.
    Sænk temperaturen til middel og rør en smule rundt i æggene inden det sætter sig helt.

  • 7.
    Fordel hytteosten over og drys asparges, forårsløg og rejer over.

  • 8.
    Krydr med salt og peber.

  • 9.
    Vend den ene halvdel af omeletten over den anden og server.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3010 kj / 719 kcal
Næringsindhold pr. 100g
346 kj / 83 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 45.6 %9.3 g
Kulhydrat: 9.2 %1.9 g
Fedt: 45.2 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;