Omelet med hytteost, rejer, forårsløg og asparges

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

3 æg
1 bdt grønne asparges
150 g hytteost
1 bdt forårsløg
200 g rejer
Salt og sort peber
1 spsk smør

Sådan gør du

Pisk æg sammen og krydr med salt og peber.

Bræk den træede ende af aspargesene og kassér.

Snit asparges fint.

Snit forårsløg fint.

Smelt smørret i en pande og kom æggeblandingen i.

Sænk temperaturen til middel og rør en smule rundt i æggene inden det sætter sig helt.

Fordel hytteosten over og drys asparges, forårsløg og rejer over.

Krydr med salt og peber.

Vend den ene halvdel af omeletten over den anden og server.

 

Energi pr. person: 1726KJ/412Kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,2 g.

Kulhydrat: 2,6 g.

Fedt: 4,9 g.