HjemOpskrifterOksespidsbryst med spidskål

Oksespidsbryst med spidskål

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bæger ff
  • 500 g oksebryster
  • salt & sort peber
  • 1 spidskål
  • 125 g persillesmør
Tilbehør: Blandet salat

    Sådan gør du

    • 1.
      Gnid spidsbrystet ind i pestoen og læg det i en stegeso.

    • 2.
      Drys med salt og peber og evt. resten af pestoen.

    • 3.
      Steg stegen i en varmluftovn ved 155° C i 6 timer.

    • 4.
      Skær spidskålen i 4 dele og fordel 75 g kryddersmør henover, læg dem i et ovnfast fad og dæk det med folie.

    • 5.
      Bag spidskålen den sidste time sammen med stegen.

    • 6.
      Når stegen er færdig skæres den i tynde skiver på tværs af kødfibrene og serveres med bagt spidskål og ekstra kryddersmør og salat.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    14596 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    927 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.9 g
    Protein: 15 %8.2 g
    Kulhydrat: 5 %2.7 g
    Fedt: 80 %20.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;