Oksespidsbryst med spidskål

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 oksespidsbryst ca. 500 g
1 glas Pesto Alla Genovese
Salt og peber
1 spidskål eller hvidkål
125 g kryddersmør med italienske urter (find opskriften øverst i beskrivelsen)
En færdig blandet salat

Sådan gør du

Find opskriften på hjemmelavet kryddersmør her.

Gnid spidsbrystet ind i pestoen og læg det i en stegeso. Drys med salt og peber og evt. resten af pestoen.

Steg stegen i en varmluftovn ved 155° C i 6 timer. Skær spidskålen i 4 dele og fordel 75 g kryddersmør henover, læg dem i et ovnfast fad og dæk det med folie. Bag spidskålen den sidste time sammen med stegen. Når stegen er færdig skæres den i tynde skiver på tværs af kødfibrene og serveres med bagt spidskål og ekstra kryddersmør og salat.