HjemOpskrifterOksekødssuppe med et twist (hakket oksekød)

Oksekødssuppe med et twist (hakket oksekød)

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk olie
  • 2 løg
  • 4 revne gulerødder
  • 4 revne persillerødder
  • 750 g hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt)
  • 5 dl koncentreret tomatpuré
  • 1.5 liter hønsebouillon
  • 2 fed hvidløg
  • salt og sort peber
  • 250 g små tørret pasta
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
tilbehør:
  • hakket frisk basilikum
  • hakket kruspersille
  • parmigiano reggiano
  • italiensk brød

Sådan gør du

  • 1.
    Hak løget, og svits det i olie sammen med gulerødder og persillerødder et par min.

  • 2.
    Kom kødet ved, og svits det med, til det har skiftet farve.

  • 3.
    Tilsæt tomatpuré, bouillon og hvidløg.

  • 4.
    Lad suppen simre ca. 20 min.

  • 5.
    Smag til med salt og peber.

  • 6.
    Tilsæt peberfrugt i små tern, og giv suppen et par min. mere.

  • 7.
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

  • 8.
    Afdryp den, og kom den i suppen.

  • 9.
    Server med et en skål hakket basilikum, parmesan og brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14048 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
328 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 27.2 %5.3 g
Kulhydrat: 45.1 %8.7 g
Fedt: 27.7 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;