Oksekødssuppe med et twist (hakket oksekød)

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


2 løg

1 spsk. olie

4 revne gulerødder

4 revne persillerødder

750 g hakket okse- eller svinekød maks. 10 % fedt

5 dl tomatpuré

1 ½ liter hønsebouillon

2 fed presset hvidløg

salt, peber

250 g små pasta fx suppehorn

1 lille gul peber

1 lille rød peber



Tilbehør: hakket basilikum eller persille samt friskrevet parmesan og italiensk brød.

Sådan gør du

Hak løget, og svits det i olie sammen med gulerødder og persillerødder et par min.
Kom kødet ved, og svits det med, til det har skiftet farve.
Tilsæt tomatpuré, bouillon og hvidløg. Lad suppen simre ca. 20 min.
Smag til med salt og peber. Tilsæt peberfrugt i små tern, og giv suppen et par min. mere.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp den, og kom den i suppen.
Server med et en skål hakket basilikum, parmesan og brød.