Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Oksegrydesteg med rodfrugter og søde løg
Oksegrydesteg med rodfrugter og søde løg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
1 kg okse
3 friske timiankviste
3 laurbærblade
5 fed hvidløg
5 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce
1 kg okse
fyld
400 g knoldselleri I store tern
400 g gulerødder I store stykker
1 dl fløde
søde løg
3 spsk olivenolie
4 rødløg i ringe
2 spsk sukker
1 spsk lys eddike
pynt: frisk timian
tilbehør: ris, kartofler eller pasta
SÅDAN GØR DU
1.
Brun oksegrydestegen af i smør på alle sider i en stor tykbundet gryde.
2.
Kom timian, laurbærblade, hvidløg i gryden sammen med tomat passata og oksefond.
3.
Lad retten simre under låg i 2 timer.
4.
Søde løg: varm olien op på en pande, sauter rødløg i ringe til de er let gyldne.
5.
Kom sukker og eddike ved og lad det små simre i panden i ca. 15 min til løgene er bløde og søde.
6.
Kom knoldselleri og gulerødder i retten og lad det koge med i 20 min.
7.
Tag kødet op og smag saucen til med fløde, salt og peber.
Gryderet
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6005 kj / 1435 kcal
Næringsindhold pr. 100g
256 kj / 61 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
8.3 %
1.3 g
Kulhydrat:
38.5 %
5.8 g
Fedt:
53.2 %
3.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;