Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Oksefilet med tonnatodressing
Oksefilet med tonnatodressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
1.5 kg oksefileter
salt & sort peber
bomuldssnor
1 dåse tun i vand
2 hårdkogte æg
50 g kapers
4 ansjosfileter i olie
4 spsk mayonnaise
4 spsk olivenolie
saften af 0.5 citron (usprøjtet)
3 spsk vand
saften af 0.5 citron (usprøjtet)
frisk oregano
80 g kapersbær
Sådan gør du
1.
Krydr kødet hele vejen rundt med salt og peber.
2.
Snør evt. stegen sammen med kødsnor for at sikre en ensartet stegning.
3.
Kom stegen i en bradepande og brun den i ovnen ved 225° C. i 20 min.
4.
Sænk temperaturen til 175 gr. og steg færdig i 50 min. eller til kødet har en centrumtemperatur på 60° C. for rosastegt kød.
5.
Lad kødet trække med snoren stadig på i en time, til det er lunt.
6.
Tag snoren af og skær kødet i tynde skiver.
7.
Til dressingen kommes tun, æg, kapers, ansjoser og mayonnaise i en blender og blendes sammen til en creme.
8.
Smag til med citronsaft og fortynd dressingen lidt med vand, så den har en let flydende konsistens.
9.
Anret kødet på et fad og kom dressingen over.
10.
Pynt med små stykker citron, plukket oregano og kapersbær.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14336 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
647 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
46 %
17.5 g
Kulhydrat:
1.8 %
0.7 g
Fedt:
52.2 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;