Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Oksefilet med tonnatodressing
Oksefilet med tonnatodressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
1.5 kg oksefileter
salt & sort peber
bomuldssnor
1 dåse tun i vand
2 hårdkogte æg
50 g kapers
4 ansjosfileter i olie
4 spsk mayonnaise
4 spsk olivenolie
saften af 0.5 citron (usprøjtet)
3 spsk vand
saften af 0.5 citron (usprøjtet)
frisk oregano
80 g kapersbær
Sådan gør du
1.
Krydr kødet hele vejen rundt med salt og peber.
2.
Snør evt. stegen sammen med kødsnor for at sikre en ensartet stegning.
3.
Kom stegen i en bradepande og brun den i ovnen ved 225° C. i 20 min.
4.
Sænk temperaturen til 175 gr. og steg færdig i 50 min. eller til kødet har en centrumtemperatur på 60° C. for rosastegt kød.
5.
Lad kødet trække med snoren stadig på i en time, til det er lunt.
6.
Tag snoren af og skær kødet i tynde skiver.
7.
Til dressingen kommes tun, æg, kapers, ansjoser og mayonnaise i en blender og blendes sammen til en creme.
8.
Smag til med citronsaft og fortynd dressingen lidt med vand, så den har en let flydende konsistens.
9.
Anret kødet på et fad og kom dressingen over.
10.
Pynt med små stykker citron, plukket oregano og kapersbær.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14336 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
647 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
46 %
17.5 g
Kulhydrat:
1.8 %
0.7 g
Fedt:
52.2 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;