Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Okse ragù af okseskank med pasta

Bedømmelse (1)
90-120 min
4 personer

Ingredienser

500 g okseskank i skiver (osso buco)

Salt og sort peber

1 spsk. olivenolie

175 g knoldselleri

2 gulerødder

1 løg

2 fed hvidløg

1 håndfuld bredbladet persille

1 laurbærblad

2 dl rødvin

1 dåse flåede tomater

3 dl vand

400 g pasta, f.eks. fettuccine eller papardelle

 

Tilbehør: Parmesan

Om råvarerne

Skær 3-4 snit ind i hver skive okseskank og krydr med salt og peber. Varm olien i en gryde og brun kødet på begge sider. Tag kødet op og læg til side. Skær selleri, gulerødder og løg i små tern og hak hvidløget. Kom grøntsagerne i gryden og steg dem i ca. 5 min. til de begynder at tage farve. Kom kødet tilbage i gryden sammen med grofthakket persille, laurbærblad, rødvin, flåede tomater og vand. Lad kødet simre i 2 timer til det er helt mørt.

Brug en gaffel til at dele kødet i mindre stykker og fisk benene op af saucen. Smag til med salt og peber og server med friskkogt pasta. 

 

Energi pr. person: 2569KJ/614Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,3 g.
Kulhydrat: 16,5 g.
Fedt: 2,3 g.

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Okse ragù af okseskank med pasta

Skær 3-4 snit ind i hver skive okseskank og krydr med salt og peber. Varm olien i en gryde og brun kødet på begge sider. Tag kødet op og læg til side. Skær selleri, gulerødder og løg i små tern og hak hvidløget. Kom grøntsagerne i gryden og steg dem i ca. 5 min. til de begynder at tage farve. Kom kødet tilbage i gryden sammen med grofthakket persille, laurbærblad, rødvin, flåede tomater og vand. Lad kødet simre i 2 timer til det er helt mørt.

Brug en gaffel til at dele kødet i mindre stykker og fisk benene op af saucen. Smag til med salt og peber og server med friskkogt pasta. 

 

Energi pr. person: 2569KJ/614Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,3 g.
Kulhydrat: 16,5 g.
Fedt: 2,3 g.