Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Okse ragù af okseskank med pasta
Okse ragù af okseskank med pasta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1000 g okseskank
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
175 g knoldselleri
2 gulerødder
1 zittauerløg
2 fed hvidløg
1 dl bredbladet persille
1 laurbærblad
2 dl rødvin
1 dåse flåede tomater
3 dl vand
400 g frisk pasta
tilbehør: parmesanost
SÅDAN GØR DU
1.
Skær 3-4 snit ind i hver skive okseskank og krydr med salt og peber.
2.
Varm olien i en gryde og brun kødet på begge sider.
3.
Tag kødet op og læg til side.
4.
Skær selleri, gulerødder og løg i små tern og hak hvidløget.
5.
Kom grøntsagerne i gryden og steg dem i ca. 5 min. til de begynder at tage farve.
6.
Kom kødet tilbage i gryden sammen med grofthakket persille, laurbærblad, rødvin, flåede tomater og vand.
7.
Lad kødet simre i 2 timer til det er helt mørt.
8.
Brug en gaffel til at dele kødet i mindre stykker og fisk benene op af saucen.
9.
Smag til med salt og peber og server med friskkogt pasta.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15715 kj / 3756 kcal
Næringsindhold pr. 100g
574 kj / 137 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
47.9 %
16.2 g
Kulhydrat:
25.2 %
8.5 g
Fedt:
23.3 %
3.6 g
Alkohol:
3.6 %
0.7 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;