Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Okse ragù af okseskank med pasta
Okse ragù af okseskank med pasta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg okseskank
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
175 g knoldselleri
2 gulerødder
1 løg
2 fed hvidløg
1 dl bredbladet persille
1 laurbærblad
2 dl rødvin
1 dåse flået tomat
3 dl vand
400 g frisk pasta
tilbehør: parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Skær 3-4 snit ind i hver skive okseskank og krydr med salt og peber.
2.
Varm olien i en gryde og brun kødet på begge sider.
3.
Tag kødet op og læg til side.
4.
Skær selleri, gulerødder og løg i små tern og hak hvidløget.
5.
Kom grøntsagerne i gryden og steg dem i ca. 5 min. til de begynder at tage farve.
6.
Kom kødet tilbage i gryden sammen med grofthakket persille, laurbærblad, rødvin, flåede tomater og vand.
7.
Lad kødet simre i 2 timer til det er helt mørt.
8.
Brug en gaffel til at dele kødet i mindre stykker og fisk benene op af saucen.
9.
Smag til med salt og peber og server med friskkogt pasta.
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13454 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
491 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
52.8 %
15.2 g
Kulhydrat:
16.6 %
4.8 g
Fedt:
25.8 %
3.4 g
Alkohol:
4.8 %
0.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;