Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Ølkage
Ølkage
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
225 g brun farin
1 flaske hvidtøl
200 g lys sirup
425 g hvedemel
0.5 tsk stødt muskatnød
1 spsk stødt kanel
1.5 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt nellike
1 tsk natron
Sådan gør du
1.
Bland øl med farin og sirup.
2.
Bland mel sammen med krydderier og natron, og rør det i ølblandingen.
3.
Forbered en 2-liters sandkageform med bagepapir, og kom dejen i.
4.
Bag kagen i 1 time ved 175°C.
5.
Lad den køle af, og spis den i skiver med smør på.
6.
Opbevares i plastpose i op til 1 uge.
7.
Kan også fryses.
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13291 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1109 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
4.9 %
3.2 g
Kulhydrat:
91.6 %
59.8 g
Fedt:
2.5 %
0.8 g
Alkohol:
1 %
0.4 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;