HjemOpskrifterØlandspancakes med bacon, kernedrys og sirup

Ølandspancakes med bacon, kernedrys og sirup

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 125 g bacon i skiver
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk hørfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk græskarkerner
  • 2 spsk lys sirup + ekstra til servering
  • 225 g ølandshvedemel
  • 2 spsk sukker
  • 1.5 tsk bagepulver
  • 2.5 dl Arla® ØKO letmælk
  • 2 æg
  • 25 g smeltet smør + ekstra til stegning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Steg bacon sprød i en tør pande og læg på køkkenrulle.

  • 2.
    Bland frøene med 2 spsk sirup og fordel i en lille bradepande.

  • 3.
    Rist det sprødt i ovnen ved 180°C i 10 min.

  • 4.
    Til pandekager blandes mel med sukker, bagepulver, æg og smeltet smør til en lind dej.

  • 5.
    Steg små pandekager i smør.

  • 6.
    Når dejen danner små bobler, skal pandekagerne vendes.

  • 7.
    Server med bacon, ristede kerner og ekstra sirup.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9291 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1096 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 14.3 %9.2 g
Kulhydrat: 44.3 %28.5 g
Fedt: 41.4 %12.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;