HjemOpskrifterØko pizza til børn

Øko pizza til børn

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Hjemmelavet pizzadej: (8 små eller 4 store)
  • 25 g gær
  • 2.5 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g hvedemel
tomatsause:
  • 2.5 dl tomatsauce
  • salt & friskkværnet peber
Topping:
  • 2 friske mozzarella oste
  • 32 skiver spegepølser
  • 50 g rucolasalat
ekstra pynt til pizza variant:
  • 1 gul peberfrugt i skiver

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opløs gær i lunken vand, kom salt og olivenolie i.

  • 2.
    Rør hvedemel i lidt af gangen og gerne på en røremaskine i ca. 5 -7 minutter.

  • 3.
    Lad den hvile i ca. 45 minutter til dobbelt størrelse.

  • 4.
    Del dejen i 8 små boller og rul hver bolle tyndt ud til en mini-pizza eller lav 4 store.

  • 5.
    Fordel tomatsauce, spegepølse og stykker af frisk mozzarella.

  • 6.
    Bages på varm bagesten i ca. 8-10 minutter ved 275 grader°.

  • 7.
    Hold godt øje.

  • 8.
    Server med frisk rucola og evt. en variant med strimler af gul peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19524 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1035 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 13.3 %8.1 g
Kulhydrat: 27.6 %16.8 g
Fedt: 59.1 %16.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;