Nye kartofler med sommergrønt og cremet vinaigrette

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 spsk. sød sennep

1 spsk. grov sennep

2 spsk. hvidvinseddike

4 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie

1 dl creme fraiche 9%

salt og sort peber

500 g kolde kogte nye kartofler

150 g ærter (optøede eller friske der er blancheret 1 min)

150 g grønne bønner

1 håndfuld blandede friske krydderurter,

f.eks. kørvel, persille, basilikum eller ærteskud

Rør en dressing af begge slags sennep, eddike, olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt og peber. Skær kartofler i skiver og kom i en salatskål sammen med ærter. Nip bønnerne og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand og kom i salaten. Vend sammen med dressingen og pynt med krydderurter.

 

Energi pr. person: 1317KJ/315Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g. 
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 6,9 g.

Nye kartofler med sommergrønt og cremet vinaigrette

Rør en dressing af begge slags sennep, eddike, olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt og peber. Skær kartofler i skiver og kom i en salatskål sammen med ærter. Nip bønnerne og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand og kom i salaten. Vend sammen med dressingen og pynt med krydderurter.

 

Energi pr. person: 1317KJ/315Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g. 
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 6,9 g.