4 personer
1 spsk. sød sennep
1 spsk. grov sennep
2 spsk. hvidvinseddike
4 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie
1 dl creme fraiche 9%
salt og sort peber
500 g kolde kogte nye kartofler
150 g ærter (optøede eller friske der er blancheret 1 min)
150 g grønne bønner
1 håndfuld blandede friske krydderurter,
f.eks. kørvel, persille, basilikum eller ærteskud
Rør en dressing af begge slags sennep, eddike, olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt og peber. Skær kartofler i skiver og kom i en salatskål sammen med ærter. Nip bønnerne og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand og kom i salaten. Vend sammen med dressingen og pynt med krydderurter.
Energi pr. person: 1317KJ/315Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g.
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 6,9 g.