Nye kartofler med sommergrønt og cremet vinaigrette

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Nye kartofler med sommergrønt og cremet vinaigrette
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 spsk. sød sennep

1 spsk. grov sennep

2 spsk. hvidvinseddike

4 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie

1 dl creme fraiche 9%

salt og sort peber

500 g kolde kogte nye kartofler

150 g ærter (optøede eller friske der er blancheret 1 min)

150 g grønne bønner

1 håndfuld blandede friske krydderurter,

f.eks. kørvel, persille, basilikum eller ærteskud

Sådan gør du

Rør en dressing af begge slags sennep, eddike, olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt og peber. Skær kartofler i skiver og kom i en salatskål sammen med ærter. Nip bønnerne og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand og kom i salaten. Vend sammen med dressingen og pynt med krydderurter.

 

Energi pr. person: 1317KJ/315Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g. 
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 6,9 g.