Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nye kartofler med krydderurter og rørt friskost
Nye kartofler med krydderurter og rørt friskost
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g røde snackpebere
1 kg ny kartoffel
1 tsk salt
rørt friskost:
200 g flødeost naturel
2 spsk mælk
1 tsk salt
1 tsk sort peber
0.5 tsk røget paprika
1 spsk revet citronskal (usprøjtet)
grillet rød snackpeber i tern
friske krydderurter:
2 spsk mynte
2 spsk frisk timian
2 spsk frisk koriander
6- 8 spiselige blomster
3 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
pynt:
spiselig blomst
Sådan gør du
1.
Kom snackpeber i et lille ovnfast fad.
2.
Grill den i ca. 20 minutter under opsyn.
3.
Den må gerne blive helt sort.
4.
Kom den grillede peberfrugt i en frysepose og lad den køle lidt af.
5.
Pil herefter skallen af og skær den i små tern.
6.
Rør flødeost, mælk, salt, peber, røget paprika og citronskal godt sammen.
7.
Vend tern af grillet peberfrugt i den rørte blanding.
8.
Skyl og kog kartofler, til de er møre.
9.
Anret kogte kartofler på et fad og top med små portioner af rørt friskost.
10.
Drys krydderurter på toppen, dryp med olivenolie og drys lidt salt og kværnet peber på.
11.
Pynt med spiselige blomster.
Grøntsager
Grill
Salater
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6153 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
6.8 %
1.7 g
Kulhydrat:
38.4 %
9.8 g
Fedt:
54.8 %
6.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;