Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nordisk ossobuco med øl og urter
Nordisk ossobuco med øl og urter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
8 skiver kalveskanke
salt & sort peber
150 g bacontern
200 g gulerødder
200 g persillerødder
2 porrer
1 spsk frisk timian
0.5 liter mørk øl
0.5 liter vand
500 g små kartofler
1 bundt kruspersille
Sådan gør du
1.
Skær 3-4 snit i kanten af hver skive kød.
2.
Krydr med salt og peber.
3.
Brun bacon i en gryde.
4.
Tag det op og brun så kødet godt på begge sider i baconfedtet.
5.
Tag kødet op.
6.
Skær gulerødder i skiver og persillerod i tern.
7.
Skær porrer i skiver.
8.
Steg grøntsagerne i gryden til de begynder at tage farve.
9.
Tag halvdelen op og gem til senere.
10.
Kom kød og bacon tilbage i gryden sammen med hakket timian, ale og vand.
11.
Kom låg på og lad kødet simre i 1½ time.
12.
Tilsæt mere vand, hvis væden koger for meget ind.
13.
Skrub kartoflerne og lad dem simre med i 20-30 min.
14.
Kom til sidst de gemte urter i og varm igennem.
15.
Smag retten til med salt og peber og servér med hakket persille.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
30133 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
535 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
38.5 %
12.1 g
Kulhydrat:
9.1 %
2.9 g
Fedt:
51 %
7.4 g
Alkohol:
1.4 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;