Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nemt surdejsbrød med græskarkerner
Nemt surdejsbrød med græskarkerner
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g surdej
75 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel + ekstra
1.5 dl lunkent vand
2 tsk groft salt
25 g græskarkerner
Sådan gør du
1.
Bland surdej sammen med begge slags mel, vand, salt og græskarkerner.
2.
Ælt dejen grundigt i 10-15 min.
3.
Kom den i en brødform beklædt med bagepapir og drys lidt mel over overfladen.
4.
Dæk formen med et rent viskestykke, og lad dejen hæve natten over, 8-12 timer.
5.
Næste morgen varmes ovnen op til 250 grader.
6.
Skær forsigtigt et par ridser i brødet og bag det 30 min.
7.
Sænk temperaturen til 200˚C og bag brødet færdig i 20 min.
8.
Tag brødet ud af formen, og lad det køle af på en rist.
Brød og kager
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7603 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
939 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
4.4 g
Protein:
12.7 %
7.0 g
Kulhydrat:
76 %
41.9 g
Fedt:
11.3 %
2.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;